Ik wil
Image default
Wijn

Whiskey glazen uit Schotland.

Whiskey glazen daar is mijn vriend nu al een tijdje naar op zoek. Het liefste wil hij whiskey glazen uit Schotland. De reden dat hij hier naar op zoek is omdat hij dol is op Schotse whiskey’s. Het enige nadeel is dat deze glazen niet echt heel speciaal zijn. Ik vond ze eigenlijk een beetje tegenvallen. Ik vertelde hem dat hij het idee van whiskey glazen uit Schotland misschien uit zijn hoofd moet zetten. Wie weet zijn er nog veel mooiere whiskey glazen te vinden? Na een beetje zoeken kwam ik terecht op de whiskey glazen shop. De website staat bekend om uniek kristalglas om te geven of cadeau te krijgen. Uiteraard was mijn nieuwsgierigheid direct gewekt om hier eens te gaan kijken.

Whiskey glazen gemaakt uit Boheems kristal.

Oké het zijn geen whiskey glazen uit Schotland, maar wie zegt dat alleen de glazen daar perfect zijn? Ik wilde gewoon voor mijn vriend een paar mooie whiskey glazen kopen. Boheems kristal ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog eens een stuk goedkoper vergeleken met Scott & Zwiesel. Waarom zou ik voor zo’n duur merk kiezen terwijl ik mijn mannetje ook kan verwennen met Boheems kristal? Met een paar klikken op de knop was mijn bestelling geplaatst. De volgende werkdag zou ik mijn nieuwe whiskey glazen al in huis hebben!

Whiskey glazen met karaf.

Uiteindelijk werden het geen standaard whiskey glazen uit Schotland. Nee deze whiskey glazen met karaf zien er natuurlijk uniek uit en de keuze was zo gemaakt. De volgende dag ontving ik in een prachtige blue gift box een karaf met zes whiskey glazen. Ik kon mijn geluk niet op want ik kon me echt niet meer herinneren wanneer ik mijn vriend zo blij gezien had. Bij het openmaken van de giftbox wist ik dat ik de juiste keuze gemaakt had. Deze whiskey glazen waren direct zijn favoriet en staan nu prachtig uitgestald op het dressoir.

Voor meer informatie : http://www.whiskeyglazenshop.nl