Ik wil
Image default
Wijn

Een eigen bedrukte wijnkist!

wijnkist bedrukken

Er is iemand jarig of er is een speciale gelegenheid. Wat geef je diegene als cadeau? Een lekkere fles wijn. Daar houdt iedereen van. Maar alleen een fles geven is een beetje saai of niet? Daarom bieden wij jouw de kans om je eigen wijnkist te laten bedrukken en die als cadeau te geven! Het is snel, handig en je krijgt het voor een mooi prijsje!

Cadeau

Een fles wijn in een wijnkist ziet er direct leuker en gezelliger uit. Alsof je er heel veel moeite voor hebt gedaan, maar stiekem heb je met één klik de kist laten maken. Je hebt verschillende kisten. Je kan een wijnkist als cadeau geven aan een wijnliefhebber, dan val je direct bij diegene in de smaak. Of aan zakenpartners om je zakenrelatie te onderhouden. Maar er hoeft natuurlijk niet altijd een betekenis bij te zitten. Je kan ook een wijnkist als cadeau geven zonder bedoelingen. Je kan de kist laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf, een leuke foto of een positieve quote.

Materiaal

Een kist is meestal van blank hout gemaakt met afgeronde zijkanten. De deksel van de kist wordt in fullcolour bedrukt op een 4mm Forex plaatmateriaal. Je kan zelf het formaat van de deksel bepalen. Wat ook erg handig is dat je er voor kan kiezen of je één of twee vakken wilt voor de wijn. Je kan twee flessen wijn in een bedrukte wijnkist cadeau geven aan bijvoorbeeld aan een gelukkig stel die net samen zijn gaan wonen. Vaak ligt de de wijn in papiersnippers of in stro. Maar we zien vooral dat stro wordt gebruikt, dat ziet er wat chiquer en leuker uit.

Soorten wijnkisten

Je hebt verschillende soorten wijnkisten. Zo heb je ook kisten van kunststof materiaal waar je naast een fles wijn wat lekkers bij kan stoppen. Denk aan kaasblokjes of lekkere nootjes. Je hebt ook kisten met speciaal rubber. Zodat je daar de lekkere kaasblokjes of iets anders in kunt leggen en ze tijdens het vervoeren op hun plek blijven liggen.

Naast de normale kisten bestaan er ook kisten met drie gaten. Je kan bij deze kisten er door heen kijken. Aan de bovenkant van de kist zit een scharnier waardoor de kist open gaat. Vouw je de kist open dan kan het neergezet worden en kan je er zes flessen wijn in kwijt. Mensen gebruiken dit ook als decoratie. Maar geven het ook als cadeau omdat het er leuk uit ziet.

Kom je er niet uit met de kisten dan bieden wij jou gratis deskundig advies!

Voor meer informatie : https://www.dwcprint.nl/drukwerk/wijnkisten-bedrukken/