Ik wil
Image default
Huishoudelijk

Geef aandacht aan jouw lichaam

De laatste jaren zijn er steeds meer mensen die een cosmetische behandeling laten uitvoeren. In de branche is dit niet onopgemerkt gebleven want zo zijn er een aantal ontwikkelingen geweest waarbij nieuwe technieken komen kijken. Het is nu mogelijk om behandeling genaamd liquid facelift uit te laten voeren. Normaal gesproken wordt een facelift door middel van een operatie uitgevoerd maar met de nieuwe methode hoeft er niet gesneden of geopereerd te worden. Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van injectable filter, door twee soorten middelen in de huid te injecteren worden de rimpels minder zichtbaar. Als de behandeling is uitgevoerd heeft de persoon geen last van littekens en werkt het effect ongeveer twee jaar. Als het effect van twee jaar wordt vergeleken met de andere methodes werkt het effect een stuk langer.

Naast de liquid facelift zijn er nog andere mogelijkheden om de ouderdom tegen te gaan, zoals de fronsrimpel verminderen. De fronsrimpel is de rimpel tussen de ogen en boven de neus. Gedurende de jaren wordt deze rimpel steeds krachtiger waardoor de uitstraling van de persoon anders is dan zijn karakter. De persoon laat een andere indruk achter dan de werkelijkheid. Door een behandeling uit te laten voeren wordt de fronsrimpel verminderd dat resulteert tot een meer vriendelijke uitstraling en een positieve indruk. Veel vrouwen laten de behandeling hangende mondhoeken uitvoeren. De handende mondhoeken zijn verantwoordelijk voor een boze uitstraling maar door een filler of vulling uit te laten voeren is dit een stuk minder. De behandeling resulteert tot een jonger en frisser uiterlijk.

De behandelingen worden uitgevoerd door professionele klinieken die daarvoor jaren gestudeerd hebben om het vak uit te mogen voeren. Aan de cosmetische behandelingen zit ook een prijs aan verbonden, dit is per kliniek verschillend. De behandeling die uitgevoerd wordt is een behandeling aan de huid waar veel bij komt kijken, dit is een punt waarop de prijs wordt gebaseerd.

Voor meer informatie : http://faceland.nl

Gerelateerde artikelen

Minder energieverbruik dankzij beter geïsoleerde elektrische boilers van DAT

Hier vind je inspiratie voor de tuin inrichten

Toiletinrichting: een mooie WC-Bril