Ik wil
Image default
Zakelijk

Een toonbankdisplay voor jou!

Toonbankdiplays

Je ziet ze overal, bij de kassa, op kantoor of op een evenement. Wat zou dat kunnen zijn denk je dan? Een toonbankdisplay natuurlijk. Je vindt ze aan de kassa, op evenementen, op kantoor of bij de receptie.

Een display laat zien wie je bent, wat voor functie je hebt of wat mensen bij je kunnen doen. Veel bedrijven maken er gebruik van. Elk bedrijf gebruikt de displays anders. De één heeft een display bij de receptie staan, de ander bij de ingang van het bedrijf zelf. Of op kantoor. Je bepaalt zelf wat er op staat, hoe veel er op staat en hoe het er op staat.

Gebruik van toonbankdisplays


Niet alleen bedrijven gebruiken het, maar ook bijvoorbeeld evenementen. Zo weet je waar je bepaalde dingen kunt halen of welke artiesten er komen. Of bij een supermarkt, daar vind je ze ook. Supermarkten en winkels gebruiken toonbankdisplays om aan te geven welke aanbiedingen er deze week zijn of dat je bijvoorbeeld hier je lege batterijen kunt dumpen.

Informatie

Voor ieder is wat wils. Op open dagen begeleidt een toonbankdisplay de gasten. Zo kan je als gast zien waar je naar toe moet of wat de mensen je hebben te bieden achter het kraampje. Soms heb je geen zin om vragen te stellen of te luisteren. Dan is een toonbankdisplays met belangrijke punten erg handig op zo’n standpunt

Online bestellen

Klinkt allemaal heel handig en aantrekkelijk. Wil je ook een toonbankdisplay hebben, dat kan natuurlijk! Je kan kiezen uit verschillende soorten materialen en wat voor formaat je wil. Je kan ze overal vinden. Zo kunt u naar een groothandel gaan en kunt u ze daar bestellen. Of u laat ze online maken. Dat gaat sneller en met één klik bestel je de displays en heb je ze binnen een bepaalde tijd thuis! En natuurlijk gratis verzenden.

Materiaal

De materialen die voor de toonbankdisplays worden gebruikt zijn licht van gewicht en ontzettend sterk. Je kan kiezen uit een displaykarton, re-board of forex. Op onze website kun je meer informatie over de drie keuzes vinden.

Hulp

Weet je niet wat je wil, dan ben je bij ons op het goede adres. Wij geven gratis deskundig advies en helpen je graag met je keus. Een leuke tip; laat je materiaal contour snijden of frezen. Zo krijgt jouw saliedisplay een nog grotere attentiewaarde en trek je de aandacht van mensen.

Voor meer informatie : https://www.dwcprint.nl/drukwerk/toonbankdisplays-drukken

Gerelateerde artikelen

CHATTEN MET MEDIUMS

Hoe kan een ondernemingsraad een meerwaarde voor de organisatie creëren?

Slotenmaker? Bel met superslotenmakers.nl!