Ik wil
Image default
Tweewielers

BTC scooter

Op zoek naar een BTC scooter? Kijk dan eens op de website van Polderscooter. Misschien ben je wel een student die nou eindelijk een ander vervoersmiddel wilt hebben dan de fiets. De auto is nog te duur en een scooter is net goed. Het kan zijn dat je al jaren op een scooter rijdt en nu een nieuw model wilt uitproberen. Het kan zijn dat je het merk en model al lang kent en nu eindelijk ook graag een BTC scooter wilt rijden. Wat het ook is, wacht niet met het rijden van dit model. Het is een pracht model en misschien is dit nu net wat je zoekt! Uiteraard zijn er inmiddels veel verschillende modellen op de markt, toch is de BTC scooter speciaal. Waarom? Dat gaan we voor u even opsommen.

Waarom de BTC scooter?

Laten we allereerst beginnen met de meest nationalistische reden. Een belangrijke reden om deze scooter te kiezen is dat het een Nederlands merk is! Ja, echt! Leuk hè? Er zijn zoveel verschillende merken en modellen, maar er zijn er maar weinig echt van eigen bodem. Daarom is het leuk om een eigen model te steunen. Uiteraard moet het merk wel goed zijn, maar dat is het ook. Daarom gaan we naar punt twee. De prijs. Het is belangrijk dat een scooter van goede kwaliteit is, maar het is ook belangrijk om te kijken hoe duur een scooter eigenlijk is. Vooral als we weer terug gaan naar de net beschreven doelgroep. Hieronder vallen studenten ook. Dit wordt lastig als de scooter heel duur is en laten we wel even eerlijk wezen; we blijven gierige Hollanders. Hoe goedkoper, hoe beter. Het gaan dan om prijzen die beginnen met 700 euro. Het is ook leuk om te zien dat de kwaliteit hier niet slechter van wordt. Het blijven mooie modellen, misschien simpel, maar zeker geen kwalitatief slechte modellen.

Polderscooter

Waar kun je ze eigenlijk kopen of leasen, deze BTC scooter? Polderscooter is een bedrijf dat verschillende scooters verkoopt, waaronder ook de BTC scooter. Leuk is het om te weten dat je nu tien procent korting krijgt op de website van Polderscooter. Kortom: geen reden om nu niet toe te slaan!

Voor meer informatie :