Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Door een schuifpui bent u verbonden met buiten!

Door middel van een schuifpui (klik hier voor de website) bent u letterlijk verbonden met buiten. Licht, lucht en ruimte zijn elementen die de schuifpui met zich meebrengt en waardoor u echt het gevoel van buiten naar binnen kunt halen. Bij mooi weer stapt u zo vanuit uw woonkamer of keuken uw tuin in of uw terras op: heerlijk toch? In dit artikel bespreken we de voordelen die de schuifpui heeft ten opzichte van de standaard tuindeur en leggen we u de mogelijkheden voor wij bij Schipper-Ede te bieden hebben.

De schuifpui: een prachtig alternatief!

Doordat de schuifpui over het algemeen gesproken voornamelijk uit glas bestaat zal de ruimte waarin deze worden geplaatst gevuld worden met natuurlijk zonlicht. De ruimte wordt hierdoor optisch gezien groter gemaakt. Maar wist u dat u met de schuifpui een ruimte ook daadwerkelijker groter kan maken dan deze is? In tegenstelling tot de standaard schuifdeur hoeft u bij een schuifpui natuurlijk geen rekening te houden met openslaande deuren zoals bij de standaard tuindeur. Veel mensen realiseren zich niet dat openslaande deuren extra ruimte innemen, en deze ruimte kunt u dus besparen door de schuifpui.

Bij Schipper-Ede bieden wij uiteraard verschillende modellen schuifpuien aan. Zo is er altijd wel een uitvoering die bij uw verdere interieur en woonwensen past. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw woonsituatie.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw woonsituatie zijn?

Zoals hopelijk duidelijk is geworden na het lezen van dit artikel biedt een schuifpui veel voordelen. Wilt u weten of het plaatsen van een schuifpui mogelijk is in uw woonsituatie? Wij verwijzen u graag door naar onze website. Hier kunt u een offerte aanvragen voor uw eigen schuifpui en aan de hand hiervan contact met ons opnemen.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies? Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord met eerlijk en vakkundig advies over alles wat met de schuifpui te maken heeft. U kunt ons tijdens kantooruren, te vinden op onze website, per telefoon of per e-mail bereiken. Wij horen graag van u!

ze deskundige medewerkers staan u graag te woord met eerlijk en vakkundig advies over alles wat met de schuifpui te maken heeft. U kunt ons tijdens kantooruren, te vinden op onze website, per telefoon of per e-mail bereiken. Wij horen graag van u!

Voor meer informatie :