Ik wil
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gemakkelijk en snel Arbodiensten vergelijken!

Arbodiensten vergelijken helpt u om de beste keuze te maken voor uw bedrijf. Door een arbodienst in de arm te nemen kunt u als ondernemer rekenen op ondersteuning bij zaken omtrent bijvoorbeeld de gezondheid en het verzuim van uw werknemers. Een arbodienst die bij uw bedrijf past zal u helpen om crisissituaties op een effectieve wijze op te lossen zodat u verder kunt. Meer informatie? Neem contact op met de Arbomakelaar.

Door Arbodiensten te vergelijken vindt u de beste optie voor uw bedrijf

U kunt de arbodienst zien als een partner voor uw bedrijf, en daarom is het van belang dat u hier een weloverwogen keuze in maakt. Het vergelijken van arbodiensten hoort dan ook bij dit proces en helpt u om erachter te komen wat u wel en niet zoekt en wat uw verwachtingen van de samenwerking zijn.

De Arbomakelaar richt zich voornamelijk op bedrijven met vijftig of meer werknemers. Wij staan u bij in het gehele traject, tot u een arbodienstverlening heeft gevonden die bij u past. Wij zullen eerst met u inventariseren wat uw wensen en verwachtingen zijn voor een arbodienstverlening partner. U ontvangt vervolgens minimaal drie offertes waarin wij arbodiensten aan u voorstellen die volgens ons een potentiële match zouden kunnen zijn met uw onderneming. Indien u hierin niet zelfstandig verder komt of extra hulp behoeft, nemen wij op uw wens de offertes uitvoerig met u door.

Wanneer u een definitieve keuze heeft gemaakt voor een arbodienstverlening evalueren wij, samen met u, na een half jaar de samenwerking die hieruit is voortgekomen. We kijken wat goed gaat, maar ook of er eventuele verbeterpunten zijn die de samenwerking kunnen optimaliseren.

De Arbomakelaar helpt u verder!

De website van de Arbomakelaar helpt u, als werkgever, om op eenvoudige en snelle wijze diverse arbodiensten met elkaar te vergelijken. Gebruik van onze website is geheel gratis.

Wilt u advies of heeft u vragen over zaken omtrent arbodienstverlening? Wilt u weten wat de beste optie voor uw bedrijf zou kunnen zijn? Ons bedrijf heeft al ruim twintig jaar ervaring met arbodiensten en onze werknemers staan u graag te woord. Wij zijn zowel per e-mail als telefonisch te bereiken tijdens kantooruren.

 

Voor meer informatie :