Ik wil
Image default
Financieel

Maak een goed begin met beleggen via eToro of DEGIRO

Handelen op grote platformen

eToro reviews vs DEGIRO reviews melden dat de platformen twee van de beste brokers zijn. Via beiden ben je goedkoop uit als trader, kun je veel informatie vinden over onder andere aandelen, effecten, indexen en koersen vanuit de AEX en wereldwijde beleggersmarkten samen met slimme specificaties om analyses bij te houden. Handelen moet aansluiten bij de wensen van de trader. Goede brokers werken altijd met strenge veiligheidsregels, zijn goed beschermd tegen cyberaanvallen en crediteuren. De websites behoren tot beste brokers indien afgestemd op de wensen van de traders. Het is fijn als de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Verder hebben goede brokers overzichtelijke schermen om in te werken.

DEGIRO

DEGIRO review: Een eenvoudige manier van traden met weinig transacties per keer. De broker valt onder lage kosten. Ook als men helemaal nieuw is als handelaar kun je goed met DEGIRO starten. Zeker als je weinig risico wilt. Je kunt al traden door een euro op de rekening te storten. Door Flatex heeft nu ook DEGIRO een bankvergunning. Je kunt dus de transacties op de bankrekening laten storten. Je kunt zowel standaard als customy traden. Bij standaard traden leen je aandelen uit. Het is kosteloos en brengt iets meer risico met zich mee. Je laat als tegenprestatie DEGIRO een deel de opbrengst van jouw aandelen innen. Customy is daartegen iets veiliger. Je betaald daarbij wel dividend kosten.

eToro

eToro review: Een broker die aan daytraders wordt geadviseerd. Verder kunnen mensen op deze broker leren beleggen. Men kijkt naar copyportfolio’s van uitblinkers in het vak. Door het leerzame karakter kunnen mensen dus zelf de tactieken van topbeleggers in de praktijk brengen. Op het trade platform ontbreken commissiekosten bij handel in EFT en aandelen. Je hebt vooral kosten via spread bij CFD’s en overnight fee’s. Je kunt beginnen met 200USD op de rekening. Als je weinig ervaring hebt kun je oefenen met een demo trader. Je kunt gemakkelijk overweg met het platform. Vaak heb je binnen 10 minuten door hoe alles werkt.

https://beter-beleggen.nl/