Ik wil
Image default
Bedrijven

Kastverlichting

Kastverlichting

Kastverlichting is een geweldige manier om de zichtbaarheid en veiligheid van uw kasten te vergroten zonder dat er schaduw of verblinding ontstaat. Kastverlichting is er in veel verschillende kleuren, zodat ze u niet storen als u erin kijkt tijdens het bereiden van voedsel! U kunt dit soort verlichting ook dimmen als dat nodig is – perfect werklicht als u met keukeningrediënten werkt voor het slapengaan!

LED filament lamp

LED filament lampen zijn een moderne vervanging voor de traditionele gloeilamp. Met hun warme, vintage uitstraling en gevoel, maar verbeterde technologie om authenticiteit te garanderen zonder dat ze misplaatst of nep lijken wanneer u ze mee naar huis neemt – om aan uw muren te hangen! Gloeidraden vervangen is wat deze dingen doen – kleine LED’s (verwerkt in de lamp) zorgen ervoor dat ze net zo effectief zijn als elk ander type terwijl ze een authentiek uiterlijk bieden dat zelfs de meest kieskeurige kopers zal bekoren.

Homeylux

Homeylux is de verlichting voor uw huis. Of je nu een feestje organiseert of gewoon een koptelefoon wilt om die vervelende gasten te overstemmen, Homeylux heeft alles! Het maakt niet uit of het overdag is, want in de nachtmodus lijkt het in een mum van tijd gezellig – tenzij er natuurlijk kinderen in de buurt zijn, dan hebben we dit gesprek al eerder gehad…

Osram LED lampen

Osram LED lampen zijn ook verkrijgbaar in de halogeen versie, en ze zijn dimbaar. De lampen hebben een hoger rendement dan een normale gloeilamp vanwege hun lage energieverbruik – en ze gaan ook langer mee! Ze werken goed als vervanging voor lampen met duurdere vervangingskosten of een kortere levensduur die om de paar jaar moeten worden vervangen wegens de snelle verslechtering door blootstelling aan UV-straling na verloop van tijd.

 

https://123lampenshop.nl/handige-tips/kastverlichting/