Ik wil
Image default
Electronica en Computers

Een goed nagekeken refurbished iPhone functioneert uitstekend

Wil je liever een refurbished iPhone kopen dan een nieuw model? Dat is begrijpelijk, want deze tweedehands modellen zijn een stuk betaalbaarder, maar functioneren net zo goed. Vaak zijn de telefoons namelijk 30 tot 40% goedkoper dan een nieuw model. Bovendien help je het milieu een handje door een telefoon die nog prima werkt een tweede kans te geven. Hierbij lever je niet eens in op kwaliteit, want een goed nagekeken refurbished model werkt net zo goed als een nieuwe smartphone. Zeker wanneer je deze bij een betrouwbare webshop als fonu.nl koopt. Bij dit bedrijf worden de telefoons namelijk grondig nagekeken en streng gekeurd voordat ze verkocht worden.

Keuze uit diverse kleuren, modellen en opslagcapaciteiten

Bij fonu.nl vind je zeker een refurbished iPhone die bij je past. Je hebt bijvoorbeeld de keuze tussen verschillende opslagcapaciteiten, waardoor er zeker een telefoon is met genoeg ruimte voor al jouw foto’s, filmpjes, apps en muziek. Daarnaast zijn er uiteraard verschillende kleuren en modellen. Bovendien heb je keuze uit A-, B- en C-grade modellen. Je bepaalt hierdoor zelf hoeveel je uitgeeft aan je refurbished telefoon. Van A- naar C-grade worden de gebruikssporen wat zichtbaarder, maar gaat ook de prijs van de telefoon omlaag. De prijs en het uiterlijk zijn hierbij de enige verschillen tussen de gradaties. Elke telefoon functioneert namelijk uitstekend.

Ontvang uitgebreide garantie op je aankoop

Wat voor refurbished iPhone je ook bestelt bij fonu.nl, je ontvangt altijd een uitgebreide garantie van twee jaar. Hierdoor weet je zeker dat je nog lang van je aankoop geniet. Gaat de telefoon onverhoopt stuk en valt dit binnen de garantie? Dan wordt het probleem binnen 2 à 3 dagen kosteloos opgelost. Zo hoef je nooit lang op je smartphone te wachten. En is het probleem niet binnen de gestelde tijd op te lossen? Dan ontvang je een nieuwe telefoon. Wil je meer weten over de iPhones die je bij deze webshop kunt bestellen of over de uitgebreide garantie? Bezoek dan de website voor meer informatie of neem contact op met de vriendelijke medewerkers.

https://www.fonu.nl/