Ik wil
Image default
Dienstverlening

Een topadvocaat regio Den Haag

Mr. Thomas van Dijk staat bekend als expert letselschade in Zoetermeer. In 1996 is Van Dijk officieel beëdigd als advocaat. Hij had toen al een indrukwekkende carrière in de verzekeringswereld achter de rug.

Als advocaat richt Thomas van Dijk zich met name op personenschade. Het gaat dan om letsel- en overlijdensschade. Hij was nauw betrokken bij de afwikkeling van bekende zaken als de Schipholbrand, de ramp met het Herculesvliegtuig en de Bijlmerramp. Sinds 2008 heeft Van Dijk zijn eigen kantoor onder de naam Advocatenkantoor Thomas van Dijk.

Van Dijk is zeer actief in de rechtszaal, maar zeker ook erbuiten. Hij geeft lezingen, publiceert en doceert. Onderwerpen die hij behandelt zijn onder meer de trage afwikkeling van letselschadezaken, de nieuwe wet waarbij het verboden is te fietsen met een mobieltje in de hand en de aansprakelijkheid van werkgevers bij bedrijfsongevallen. Advocatenkantoor Thomas van Dijk werkt nauw samen met gerenommeerde ARBO-specialisten, arbeidsdeskundigen en actuarieel rekenaars.

Vereniging van letselschade advocaten

Mensen die een expert zoeken op het gebied van letselschade kunnen het beste kiezen voor LSA advocaten. LSA staat voor Vereniging van Letselschade Advocaten. Leden van de LSA voldoen aan zeer strenge eisen:

· ze hebben meerdere jaren ervaring met letselschadezaken;

· ze hebben de Grotiusopleiding Personenschade gedaan;

· ze volgen jaar in jaar uit een bijscholing in letsel- en overlijdensschade

De LSA heeft een eigen ombudsman die onpartijdig klachten behandelt en de rechtmatigheid van gedragingen tegen het licht houdt. Alle LSA-advocaten in Nederland kunnen op basis van toevoeging handelen. Dit betekent dat de rechtsbijstand kosten voor rekening van de overheid komen.

Als LSA-advocaat beschikt Thomas van Dijk over het Keurmerk Letselschade. Wilt u uw zaak aanmelden bij Van Dijk? Hierbij de adresgegevens:

Röntgenlaan 5, 2719 DX Zoetermeer

Postbus 448, 2700 AK Zoetermeer

+31 (0)79 323 9558 t.vandijk @ advocaatvandijk.nl

U kunt ook gebruik maken van het online contactformulier. Hierbij vult u uw naam, emailadres, telefoonnummer, het onderwerp en een kort bericht in. Zodra Van Dijk ernaar heeft kunnen kijken, krijgt u een mail of telefoontje.

Voor meer informatie : https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/