Ik wil
Image default
Bedrijven

Met spoed een afvoerontstopping nodig in de gemeente Almere

Heeft u last van een rioolprobleem en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? En heeft u met spoed een afvoerontstopping nodig in de gemeente Almere? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Almere. De specialisten van onze dienst staan altijd voor u klaar. Met hun grote kennis en vriendelijke service zijn ze bereid alle rioolproblemen met beide handen aan te pakken. De snelle service zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd van uw rioolprobleem af bent. Zo hoeft u geen zorgen te maken.

Ontstoppingsdienst-almere biedt 24-uursservice

Komt u er ‘s nachts achter dat u last heeft van een rioolprobleem en heeft u met spoed een afvoerontstopping nodig in de gemeente Almere? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontstoppingsdienst-almere biedt 24-uursservice. Dit betekend dat er ook ‘s nachts binnen een uur een rioolspecialist voor de deur staat. Na een kort telefoontje is al snel duidelijk of het gaat om spoed. In dit geval komt de specialist direct langs. In alle andere gevallen stelt de vakman u gerust en kunt u een afspraak maken voor een later moment. Twijfel dus niet te lang en schakel onze dienst in.

Rioolverstopping voorkomen doe je zo

Heeft u vaker last van een verstopte afvoer en wilt u hier graag een einde aan maken? Zo voorkom je een verstopping in uw riolering. Een verstopping zit in een klein hoekje en door onzorgvuldig gebruik vergroot u de kans ook nog eens. Zorg er daarom voor dat de volgende producten niet in uw riool terecht kunnen komen:

  • Etensresten

  • Olie en vet

  • Maandverband en tampons

  • Vochtige doekjes

  • Verfresten

  • Luiers

Mocht u toch een verstopping in uw riool krijgen, neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Almere en ervaar de vriendelijke en snelle service zelf. Ontstoppingsdienst-almere biedt 24-uursservice.

 

Voor meer informatie :