Ik wil
Image default
Bedrijven

Leuke spelletjes voor tijdens de feestdagen

Tijdens kerst wanneer je gezellig met de familie bij elkaar bent is het altijd gezellig om een leuk spelletje te spelen, hier een paar tips voor leuke spelletjes tijdens de feestdagen. Deze spelletjes kun je binnen spelen in je kersttrui of lekker buiten, dan kun je bijvoorbeeld een kerstpak aantrekken.

Een leuk spelletje om te spelen is wie-is-wie, een spel dat bijna iedereen al wel kent. Bij dit spel krijg iedereen een kaartje op zijn of haar hoofd met daarop de naam van een bekend persoon. Door vragen te stellen is het aan jou erachter te komen welk persoon je bent. Tijdens dit spel wordt er meestal veel gelachen en natuurlijk is het leuk om te raden wie je bent. Dit spel kan ook gespeeld worden op een andere manier, namelijk: raad het plaatje. Hierbij krijg je een plaatje op je hoofd en is het aan jou om te raden wie je bent. Deze plaatjes kun je uitprinten maar het is ook leuk om zelfs personen of voorwerpen te tekenen.

Het is ook leuk om met een groep een quiz te spelen, de winnaar kan dan bijvoorbeeld een prijs krijgen of gewoon eer. Je kan zelf de quizmaster zijn of iemand ander kan dat doen, een buzzer of een knop kun je ook makkelijk zelf maken. Je kunt er je eigen creatieve twist aangeven.

Tijdens de feestdagen kun je ook lekker naar buiten gaan, je kunt ook een winter bbq houden, ga eens voor wat nieuws. Het is leuk om een kampvuur te maken in de tuin en daar lekker knus met zijn alle omheen te gaat zitten, zo doe je een keer wat anders tijdens de feestdagen. Het is ook altijd leuk om naar een mooie plek te gaan en daar een leuke winterwandeling te maken. Voor de perfecte outfit tijdens de feestdagen is het leuk een kijkje te nemen op www.uglyxmas.nl.

Voor meer informatie : http://www.uglyxmas.nl