Ik wil
Image default
Verbouwen

Schakelkasten en Regelkasten van DAT

De Regelkasten en schakelkasten van DAT zijn handige voorgemonteerde oplossingen voor alledaagse problemen.

Denk bijvoorbeeld aan het schakelen van verlichting, of het regelen van de temperatuur van uw zwembad, elektrische boiler of  een lamp in de tuin of het regelen van de temperatuur in uw elektrische boiler. Maar ook een PV verdelerkast die uw stroom verdeeld van uw zonnepaneel.

DAT heeft eigenlijk voor ieder probleem of vraag wel een schakelkast gemaakt. Omdat ze compleet zijn voorgemonteerd is het voor u zeer makkelijk aansluiten, dit scheelt tijd en geld. En zijn allemaal voorzien van een Nederlandstalige handleiding.

Welke Schakelkasten? Enkele voorbeelden

De PV verdeler, DAT

De PV verdeler kast met of zonder aardlekschakelaar. Deze is te monteren bij uw zonnepanelen om direct gebruikt te kunnen maken van de winst. Deze schakelkast is compleet voorgemonteerd.

Elektrische boiler schakelkast

Uitgerust met dubbele beveiliging tegen oververhitting en digitale controller. . Let er wel op dat er bij veel boilerfabrikanten geen garantie meer wordt gegeven na een modificatie als deze.

Kwh meter kast

De Kwh meterkast is heel handig om bijvoorbeeld het stroomverbruik te meten van uw garage, zomerhuis of verhuurde vakantiehuis. Monteren eenvoudig tussen de leidingen. 

De Switchbox – schakelkast voor pompen en lampen

Met de switchbox, kast kan men met een digitale of analoge schakelkast pompen, lampen of andere  apparaten met een zwaardere belasting veilig schakelen. Geleverd met nederlandstalige handleiding en voorgemonteerd.

Prioriteitsschakelaar

Als er meerdere zware apparaten in het pand aanwezig zijn die eigenlijk niet gelijktijdig aan mogen schakelen dan is de prioriteitsschakelaar de oplossing.

Hiermee is het onmogelijk dat er 2 apparaten gelijktijdig stroom afnemen en wordt voorkomen de stoppen er uitgaan of dat het net overbelast wordt.

Waarom een Schakelkast?

  • Compleet voorgemonteerd
  • Voor alles wel een regelkast
  • Verlichting, verwarming, temperatuur regelen
  • Ideaal voor bedienen van uw Zonnepanelen
  • Verwarm uw woning, bedrijfspand of ander pand

Als u meer wilt weten van de regelkasten van het merk DAT kunt u eens kijken op de website van Warmteshop.eu. Deze vind u door hier te klikken.

https://warmteshop.eu/product-categorie/regelkasten/