Ik wil
Image default
Bedrijven

Ja, ik wil… of toch niet?

Neem tijd voor jezelf

Vooral als iedereen aan je begint te trekken, over bijvoorbeeld trouwjurken uitzoeken of zelfs al een trouwjurk kopen, kan het lastig zijn om te weten wat je zelf wil. Als je wil weten wat je wil dan moet je dus goed jouw gevoel ervaren. Het weg ketsen of gaan lopen piekeren heeft geen zin. Wat dan wel? Dat is alleen zijn met jezelf. Laat de stemmen in je hoofd voor wat ze zijn: dit zijn slechts gedachten. Ga gewoon voelen: wil ik met hem, haar of hen trouwen?

Wat je vooral niet moet doen is aan gedrag van jouw partner snel afleiden wat dit betekent. Er zijn soms mensen die bijvoorbeeld onzeker worden over of het wel goed zit, als iemand even tijdelijk wat meer op zichzelf is. Als dit gaat om een korte periode hoeft er helemaal niets aan de hand te zijn. Iemand kan ook gewoon even zelf dingen willen verwerken.

Maak het niet te zwaar

Een beetje sarcastisch, maar wel waar: scheiden kan altijd nog. Natuurlijk is dat niet het uitgangspunt. Maar, het is nu ook weer niet zo dat het onmogelijk is. Als op dit moment trouwen met de persoon goed voelt, dan is dat genoeg. Je weet nooit of je eeuwig bij elkaar blijft. Het leven geeft geen garanties.

Trouwjurken kiezen en trouwjurk kopen

Soms kan de tegenzin ook ontstaan om dat je opziet tegen wat er omheen komt kijken. Er zijn zoveel trouwjurken dat kiezen soms moeilijk is. Daar is wel een oplossing voor. Je komt er het snelst overeen door gewoon naar een winkel binnen te stappen waar je een trouwjurk kopen kunt.

https://bruidsmodeoutlet.be/