Ik wil
Image default
Bedrijven

Goede bliksembeveiliging is onmisbaar voor uw woning of pand

Wanneer het onweert buiten, wilt u er zeker van zijn dat uw woning of bedrijfspand goed beschermd is tegen blikseminslag. Inslag kan brand of een andere vorm van schade opleveren, dat is iets wat u te allen tijde wilt voorkomen. Verstandig is daarom om uw pand te laten inspecteren door een specialist. Een bedrijf dat weet waar de mogelijke gevaren liggen en hoe u deze op kan lossen. Mulhuyzen Beveiliging is een bedrijf dat alles weet over bliksembeveiliging. Zij hebben diverse toepassingen en systemen beschikbaar voor u, bijvoorbeeld een aardpen. Ga dus eens met hen in gesprek en zorg ervoor dat uw pand optimaal beveiligd is. Of u nu een nieuwbouwwoning, gerenoveerd pand of ouder gebouw heeft, zij bieden voor u een oplossing op maat.

Een aardpen is een gebruiksvriendelijke oplossing

Om er zeker van te zijn dat uw woning of bedrijfspand goed geaard is, kunt u een aardpen laten slaan door deze specialist. Een aardpen voert bliksem op een veilige manier af naar de aarde, zodat uw pand geen onnodige schade oploopt. Tevens helpt een aardpen om de groepenkast te beschermen tegen overbelasting. Het is een belangrijk en eigenlijk onmisbaar onderdeel van een woning. Mulhuyzen Beveiliging zorgt ervoor dat deze vorm van bliksembeveiliging op de juiste manier voor u wordt aangelegd. Dat is toch precies wat u wilt?

Neem contact met hen op

Mulhuyzen Beveiliging is al jarenlang gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke toepassingen op het gebied van bliksembeveiliging. Bij hen kunt u terecht voor advies, ontwerp, installatie, inspectie en later ook het onderhoud van uw systemen. Heeft u vragen over de oplossingen die zij u bieden? Ga dan eens in gesprek met een van de medewerkers van dit bedrijf. Zij voorzien u van alle informatie die u nodig heeft. Breng eens een bezoek aan de website van deze specialist en neem contact met hen op.