Ik wil
Image default
Media

Een snelle manier om YouTube views te krijgen

Je hebt een video op YouTube geplaatst waar je een paar likes op krijgt. Je vindt het aantal likes echter niet voldoende en zou er graag meer willen. Een oplossing hiervoor zou kunnen zijn om meer relevante en interessante videos te maken. Als het daarna nog niet is gelukt om meer likes te krijgen, zou je kunnen overwegen om deze te kopen. Jouw YouTube video’s krijgen daardoor meer views. Door deze views word jouw video populair en dat zorgt er weer voor dat de video omhooggaat in de zoekfuncties.

Ook meer likes?

Wil je dat je video niet alleen meer views maar ook meer likes krijgt? Dit kan. Je kan namelijk deze likes op YouTube ook kopen. Ook door het krijgen van meer likes stijgt jouw video in positie. Een bijkomend effect is misschien wel dat je door deze likes ook meer abonnees zult krijgen. Als je dit wilt doen moet je er wel voor zorgen dat je jouw video op openbaar zet in plaats van op privé.

Wie bekijkt mijn video dan?

Het aantal views dat jij krijgt bij het kopen van YouTube views blijven voor altijd staan. Ze zijn niet alleen tijdelijk zichtbaar op je kanaal. Veel mensen verwachten dat deze views afkomen van echte mensen. De views worden echter aangestuurd door geautomatiseerde bots. Het zijn dus niet echte mensen, maar doordat het wordt aangestuurd door geautomatiseerde bots is het wel mogelijk om een groot aantal views tegelijk te krijgen.

Een echte boost voor jouw kanaal

Jouw video en kanaal zullen dus vaker bekeken worden als je overgaat tot het kopen van YouTube views voor je video. Op deze manier krijgt jouw content meer aandacht. Je kunt ervoor kiezen om YouTube views te kopen in verschillende aantallen. Als de hoeveelheid groot is kan de prijs goedkoper zijn dan als je maar enkele views koopt. Je kan op deze manier wel snel je kanaal een boost geven.

https://gebruikersnamen.nl/product/youtube-views-kopen/