Ik wil
Image default
Bedrijven

Gaat u ook voor duurzaam?

Nederland wordt steeds duurzamer. Maar goed ook. Wij moeten de huidige milieuproblemen serieus nemen. Want als we de problemen nu niet verhelpen, zullen de volgende generaties nog meer moeten bokken om de problemen op te lossen. Dan willen we onze kinderen niet aan willen doen. We wensen ze een goede zorgeloze toekomst. Daarom is het belangrijk dat ook u een steentje bijdraagt. Dat kan klein gebeuren, zoals het scheiden van uw afval. Maar als u groter verschil wilt maken, dan kunt u zonnepanelen kopen. Zonnepanelen nemen zonnecellen op en wekken daardoor energie. Hartstikke duurzaam dus! Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Niet zelden is halvering van het energieverbruik mogelijk. De moeite waard om eens vrijblijvend in gesprek te gaan over verduurzaming van uw woning en/of bedrijfspand. Samen inventariseren we de mogelijkheden, de kosten en de terugverdientijd. Pas als we alles helder op een rij hebben, beslist u.

Zonnepanelen worden op uw dak geplaatst waarna ze daglicht opvangen die later wordt omgezet naar energie. Op deze manier kunt u van gas af. Wijsmanduurzaam biedt u eerlijk advies over deze investering. U kunt bij Wijsmanduurzaam vrijblijvend een offerte of advies aanvragen. U kunt mogelijk ook in aanmerking komen met een subsidie. Ook daarover kunnen wij u te hulp schieten.

Er zijn verschillende zonnepanelen met elk z’n voordelen en nadelen. Samen kunnen we kiezen welk het beste bij u past. Een van de zonnepanelen zijn polykristallijnen zonnepanelen. De poly zonnepanelen bestaan uit zonnecellen die uit meerdere grove kristallen zijn opgebouwd. Door de grove kristallen geeft dit een blauw gebroken scherven effect. Deze panelen geven een goed rendement en zijn gunstig geprijsd. Bij genoeg ruimte is dit paneel de beste keuze. Ook zijn er de monokristallijn zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben geordende elektroden wat zorgt voor een egaal zwarte kleur van het paneel. In vergelijk met de polykristallijn zijn deze panelen duurder per Wp, maar hebben een hogere opbrengst per m2 en is uiteraard fraaier door de full black optie.

Voor meer informatie : https://www.wijsmanduurzaam.nl/