Ik wil
Image default
Bedrijven

Een Scandinavische sfeer creëren met de verf van Moose Färg

Stelt u voor: U zoekt een mooie, egale kleur om uw houten vloeren, meubels, schuttingen of tuinhuisjes mee te verven. U zoekt een verf die milieuvriendelijk is en toch goed dekt. U wilt ruimte en vrijheid uitstralen en u houdt van een Scandinavische sfeer. Voor een Scandinavisch Design kunt u het best bij Moose Färg zijn. Zij bieden milieuvriendelijke verf in typisch Scandinavische (met name Zweedse) kleuren. Zo bieden zij kleuren als Falu Röd (Zweeds rood), Victoriagrön (donkergroen), Ljus Blå (zomer blauw) en vele anderen. Met de kleuren van Moose Färg creëert u ruimte en het gevoel van vrijheid. 

 

“Het Scandinavisch design wordt geassocieerd met simpele, ongecompliceerde ontwerpen en functionaliteit,” is wat er op de website van Moose Färg staat. De doelen van de  Scandinavische kleuren die bij Moose Färg verkrijgbaar zijn, zijn eenvoud, rust en ruimte die voor de Scandinavische sfeer zorgen. De klassieke aardpigmenten zijn te vinden in zwart, geel en rood. De andere kleuren kunt u vooral terugvinden in het Zweedse landschap en zijn daardoor veel gebruikt. Binnenshuis wordt er vooral gebruik gemaakt van wit en grijs. 

 

Mocht u de sfeer meer naar de kust terug willen traceren, kunt u een beachlook creëren met het gebruik van de Dimma-lijn van Moose Färg. Dimma is uit het Zweeds vertaald ‘Nevel’. deze naam is kenmerkend voor de mistige look van de whitewash verf, waarvan Moose Färg ook een breed assortiment biedt. Whitewash is een witte, wazige verflaag die uw houten meubels, vloer of accessoires een gebleekte, mistige uitstraling te geven. Het gebruik ervan kan alleen toegepast worden op hout. Bijvoorbeeld op de oude kast die u van uw grootmoeder hebt geërfd, of uw eigen doe-het-zelf tafel. De Dimma collectie is perfect voor houtsoorten die snel vergrijzen. De verf of beits bieden een UV-beschermlaag waardoor vergrijzing door de zon voorkomen wordt. Één behandeling is vaak genoeg, maar wanneer u een meer dekkende kleur wilt, wordt er aangeraden om er twee behandelingen overheen te verven. 

 

Heb ik u nieuwsgierig gemaakt? Bezoek voor meer informatie de website: van Moose Färg, waar er eventueel ook een instructievideo te vinden is.

 

Voor meer informatie : http://www.moosefarg.nl