Ik wil
Image default
Bedrijven

Een foute kerst met UglyXmas!

Nog even en dan is het weer Kerst, maar daarvoor hebben we eerst Ugly Sweater Day, die we in 2019 op 20 december mogen vieren. Op die dag mag u met uw lelijke trui gaan pronken op uw werk of op school. Deze feestdagen kunt u het best combineren, een lelijke trui en een kersttrui; een lelijke kersttrui. Niet alleen om te hebben, maar ook om te geven tijdens de feestdagen. Zo hoeft u niet verder te piekeren over cadeau’s, want zo’n trui is een feest voor iedereen. 

 

Het valt vaak niet mee om zulke truien te vinden, maar gelukkig is er UglyXmas! NIet alleen verkopen zij heerlijk foute truien, maar ook leuke kerstsokken, mutsen, hoeden en andere accessoires, verkrijgbaar in allerlei maten (tot wel 4XL!) en kleuren, voor mannen, vrouwen en kinderen. 

 

Niet alleen zijn ze heel leuk, ze zijn ook heel makkelijk. Zo zullen uw betalingen makkelijk te voldoen zijn met iDeal of AfterPay en is bezorging gratis mogelijk binnen 24 uur na bestelling (wel even voor 23.45 bestellen). 

 

De truien zijn 100% gemaakt van acrylgaren en gaan dus lekker lang mee. Ook kunt u ze makkelijk in de wasmachine gooien en zijn ze lekker warm. 

 

Mocht u ontevreden zijn met uw aankoop? Geen punt! Door slechts een mail te sturen naar de klantenservice en een kleine bijdrage van slechts 2,95,- kunt u het product zo weer ruilen of retourneren. Binnen 14 dagen zult u uw geld dan weer netjes op de bank teruggeschreven krijgen. 

 

Met de bijdrage van de producten van UglyXmas zult u genieten van een gezellige, grappige en leuke kerst!

 

Voor meer informatie : http://www.uglyxmas.nl