Ik wil
Image default
Bedrijven

De perfecte boxspring zelf samenstellen

Een boxspring is over het algemeen een heerlijk bed om op te slapen. Het voordeel van een goede boxspring is dat je deze helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Zo weet je zeker dat je in het vervolg goed zult slapen.

160×200: de ideale maat

Niet iedereen heeft een grote slaapkamer waar een 180×200 bed zomaar in past. Als je toch ruim wilt slapen, ook met twee personen, is een boxspring 160×200 een goed alternatief. Hoewel het iets kleiner is, biedt een boxspring 160×200 ook voldoende ruimte om ontspannen te kunnen slapen.

De perfecte boxspring 160×200 zelf samenstellen

Händerson heeft een groot assortiment boxsprings. Door het grote aanbod aan modellen en de vele variaties in materiaal en kleur, is er altijd een mooie boxspring 160×200 te vinden die past bij het interieur van jouw slaapkamer. Er zijn verschillende hoofdborden om uit te kiezen en ook in verdere afwerking zijn er genoeg keuzes te maken.

Een boxspring kun je dus helemaal naar eigen wens samenstellen. Niet alleen model, kleur en materiaal, ook het slaapcomfort pas je naar je eigen wensen aan. Niet iedereen slaapt namelijk goed op hetzelfde matras. Bij Händerson hebben ze hier gelukkig goed over nagedacht. Ongeacht het model dat je kiest heeft een 160×200 boxspring altijd twee matrassen die apart van elkaar te kiezen zijn. Als de één liever een harder matras heeft en de ander wat zachter, is dit geen enkel probleem.

De onderstellen zijn uitgerust met pocketvering voor een langere levensduur. Door de topper blijft het toch één bed, zonder een vervelende ruimte tussen de twee matrassen in.

In de winkel of online

Als je twijfelt over welke matrassen en topper het beste zijn voor jou, dan kun je een afspraak maken in de winkel en de verschillende mogelijkheden uitproberen. Je krijgt uitgebreide informatie en weet zeker dat je de boxspring 160×200 vind die het beste bij je past. Weet je al precies wat je wilt? Dan kun je ook online je ideale bed selecteren en bestellen