Ik wil
Image default
Aanbiedingen

Huren van een busje? Makkie!

Het huren van een busje is gemakkelijker dan je denkt. Bij het huren van een busje denkt men vaak dat je deze voor langere periode moet gaan huren. Dit is zeker niet het geval. Er is ook altijd de mogelijkheid om de bus alleen in de ochtend- of avonduren te huren. Zo kan er bij een kleine verhuisklus al direct een busje worden ingeschakeld.

Verschillende groottes

Ook is het altijd mogelijk om verschillende groottes van busjes te huren. Komen er alleen dozen aan te pas? Dan is een kleine bus al vaak voldoende. Gaat het om grotere meubels, zoals stoelen, banken of tafels? Dan is er zeker de mogelijkheid om een grotere bus te huren. Het is belangrijk om goed op een rijtje te hebben waarom het busje nodig is, en dat de juiste bus wordt gekozen. Zo blijven de kosten het laagst. Want verhuizen is al een duur iets.

Aanbevolen formaat

Voor het kiezen van een busje, zijn dit de aanbevolen formaten: voor het vervoer van enkele meubelstukken of een kamerverhuizing binnen de regio is een bestelbus van 5m3 bestelbus prima. Bij grotere meubels wordt een bus van 10m3 aanbevolen. Tot slot, is een 20m3 verhuis bus de beste optie voor een eengezinswoning. Deze bus beschikt ook over een laadklep.

Eng? Welnee!

Dan is er de volgende vraag: Mag ik in deze busjes rijden? Het antwoord: jazeker! Een rijbewijs B is al voldoende om in de grootste bus te kunnen rijden. Wel is het belangrijk om te letten op de grootte van de bus, want de busjes zijn groter dan een normale personenauto. Ze zijn langer, breder en hoger. De ervaring leert wel dat er snel wordt gewend aan de grootte van de bus. Ook mag er net zo hard worden gereden, alleen is het aanbevolen om dit niet te doen. Dit is slecht voor de motor. En het is natuurlijk ook beter voor het milieu om zo zuinig mogelijk te rijden.