Ik wil
Image default
Bedrijven

De kunstenaarswinkel voor iedereen

De Hazelaar in Soest is een kunstenaarswinkel voor iedereen. Met een scala aan gereedschap en materialen vindt u gegarandeerd wat u nodig hebt voor uw nieuwe kunstwerk. Deze winkel geeft u de mogelijkheid om hun producten online te bestellen of af te halen bij hun groothandel. Op deze manier kunt u uzelf voorzien van kwalitatieve producten, zoals hardsteen, binnen in een handomdraai.

Veel meer dan alleen een kunstenaarswinkel

Bij De Hazelaar kunt u niet alleen terecht om benodigdheden te kopen voor uw nieuwe kunstwerk. U kunt ook verschillende workshops volgen. Tijdens zo’n workshop leert u diverse technieken om bijvoorbeeld hardsteen te bewerken. Daarnaast wordt er toegelicht welk gereedschap u het beste kunt gebruiken en welk effect dit geeft. Een overzicht van de geplande workshops vindt u terug op hun website. U kunt na uw workshop nieuw materiaal en gereedschap aanschaffen in de kunstenaarswinkel. Op aanvraag kan de winkel uw kunstwerken tentoonstellen in de vitrinekast die geplaatst is in de winkel zelf. Dit kan dan weer voor inspiratie zorgen bij andere kunstenaars. Bekijk de website van deze groothandel en kies per categorie wat u nodig heeft. Door deze categorisering krijgt u direct een overzicht van welk gereedschap er geschikt is voor de grondstof die u wilt gebruiken. Zo voorkomt u dat u steen gaat bewerken met gereedschap dat bedoeld is voor hout. Natuurlijk staat het team van deze winkel voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de gewenste producten.

Bekijk het aanbod online of in de winkel

Laat u verrassen door het uitgebreide aanbod bij deze kunstenaarswinkel. U bent welkom in hun groothandel in Soest om de gewenste materialen en gereedschappen uit te zoeken. Hier kunt u direct vragen stellen aan hun ervaren personeel. Ook op het moment dat u online een bestelling wilt plaatsen staat het team voor u klaar. Door vrijblijvend contact met hen op te nemen, kunnen zij uw vragen beantwoorden. Meer informatie over hun openingstijden of contactgegevens vindt u terug op hun website.