Ik wil
Image default
Bedrijven

BRK PostGIS

Je hebt besloten de BRK PostGIS Database Dump te downloaden via Geogap.nl?  Dan weet je dat als je dit doet via genoemde website, je altijd de beschikking krijgt over informatie die actueel is. Je krijgt de meest recente versie van de Basisregistratie Kadaster, een versie die elke dag beschikbaar gesteld wordt door het Kadaster. Met die bestanden kun jij als huis-tuin-en-keuken-gebruiker echter in de meeste gevallen echt helemaal niets. Geogap.nl heeft het echter toch mogelijk gemaakt om de gegevens te importeren.

Importeren via geogap.nl is een fluitje van een cent

Op Geogap.nl importeer je het bestand na betaling in PostGIS, een spatial database extensie speciaal voor PostgreSQL databases en dus ook geschikt voor jou om in dit kader te gebruiken. Hoe het werkt ervaar je vanzelf, het proces van downloaden wijst zich vanzelf verder. Houd er wel rekening mee dat als je voor genoemde optie kiest, er zo’n 3,5 GB aan ruimte gevraagd zal worden. Heb je de bestelling betaald, dan is de download precies een dag beschikbaar.

De website www.geogap.nl is een absolute aanrader

Nu je er toch bent, neem dan zeker ook kennis van andere opties die de website geogap.nl je zoal te bieden heeft. Check eens de BAG Postgis bijvoorbeeld en onderzoek wat voor jou de beste optie zou kunnen zijn. De mogelijkheden zijn in elk geval groot en nooit eerder beschikte je over dergelijke gedetailleerde informatie. En de prijs die je betaalt voor de downloads is gering, zeer afgezet tegen wat je er voor krijgt. Een absolute aanrader dus de website www.geogap.nl. Zorg wel dat je voldoende ruimte op je computer vrij hebt, anders zou dat nog het enige probleem kunnen zijn waar je nog tegenaan kunt lopen. Voor het overige haal jij snel de gewenste bestanden binnen en kun je er meteen mee aan de slag.