Ik wil
Image default
Sport

Kies voor deze indoor tennisbaan voor een écht sportieve beleving

Tennissen is een heerlijke sport om buiten te beoefenen, maar soms zit het weer niet helemaal mee. Dan wilt u natuurlijk graag in een professionele indoor tennisbaan uw wedstrijden spelen of trainingen uitvoeren. Wanneer u een dergelijke tennisbaan zoekt, is Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht de ideale locatie om uw baan te reserveren. Hier hoeft u geen lid te zijn om een leuk potje tennis te spelen; iedereen kan hier terecht om van een sportieve dag te genieten. Dit komt heel goed uit als u bijvoorbeeld tijdelijk in de regio verblijft of een keer met iemand meegaat om de sport uit te proberen. Heeft u zin om te tennissen in een perfecte setting en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u hier heeft? Lees dan verder!

De voorzieningen van deze tennishal

Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht heeft een indoor tennisbaan met vijf mooie en ruime overdekte tapijtgravelbanen. De dakramen laten voldoende daglicht door, zodat u uw potjes kunt slaan met meer dan genoeg natuurlijk licht. ’s Avonds is de indoor tennisbaan uiteraard uitstekend verlicht. In de tennisbaan sport u in een prettige sfeer, met voldoende ruimte en de meest kwalitatieve ondergrond. Precies wat u nodig heeft om het beste uit uzelf te halen! In de horecagelegenheid naast de indoor tennisbaan kunt u rustig napraten en genieten van een hapje en een drankje. Ook vindt u hier sportbenodigdheden en services, zoals het spannen van uw racket.

Controleer de beschikbaarheid van de tennisbanen

Op de website van Tennishal De Ronde Venen kunt u eenvoudig de beschikbaarheid van de tennisbanen bekijken en uw baan reserveren. Wilt u graag een sportief teamuitje organiseren in deze tennishal? Doe dan met uw bedrijf mee aan de bedrijfscompetitie! Hiermee bent u gegarandeerd van een sportieve middag met veel gezelligheid en maximale teambuilding. Op de website vindt u alle informatie die u hiervoor nodig heeft.

https://www.tennishalderondevenen.nl