Ik wil
Image default
Bedrijven

Bent u opzoek naar de snelste manier om uw huis te verkopen?

Snelst mogelijke manier om uw huis te verkopen

Overweegt u om te gaan verhuizen maar kijkt u erg op tegen alles wat er bij de verkoop van uw oude woning komt kijken?
De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u de mogelijkheid om uw huis zorgeloos en snel te verkopen. Als u eenmaal heeft besloten om te gaan verhuizen richt u zich liever op de aankoop of inrichting van uw nieuwe woning dan op het verkoopklaar maken van uw huidige woning. Dit begrijpen wij helemaal, bij De Nationale Vastgoedportefeuille kunt u een bod aanvragen op uw woning en deze in de huidige staat van onderhoud aan ons verkopen. 

Versneld verkoop traject

Indien er haast geboden is bij de verkoop kunnen wij u kosteloos een versneld verkooptraject aanbieden. Indien u een bod bij ons aanvraagt gaan wij direct voor u aan de slag, er wordt direct een bezichtiging met u ingepland en wij komen vrijblijvend bij u langs. Op basis van de bezichtiging ontvant u direct een marktconform en vrijblijvend bod, doordat wij financieren uit eigen middenlen kunnen wij snel schakelen en de verkoop direct ingang zetten. Indien u op ons bod ingaat kan op dezelfde dag de koopovereenkomst worden getekend. Het opvragen van de hypotheek stukken bij de bank zal de meeste tijd in beslag nemen, veelal kunnen deze binnen een week door de bank worden aangeleverd. We plannen dezelfde dag nog een afspraak in bij de notaris om de overdracht officieel vast te laten leggen. Als er een overwaarde op uw woning rust is het mogelijk om na het ondertekenen van de koopovereenkomst direct een voorschot te ontvangen indien u door omstandigheden het geld direct nodig heeft.

Klantgericht

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, al uw voorkeuren en wensen bij de verkoop van uw woning zijn bespreekbaar. Als bijvoorbeeld tijdelijk in de woning wil blijven wonen na de verkoop, bijvoorbeeld omdat de overdracht van uw nieuwe woning nog even opzich laat wachten is dit geen probleem. Als u een nieuwe gaat start in uw nieuwe woning en de complete inboedel in uw huidige woning wil achterlaten is dat ook mogelijk, alles is bespreekbaar. Wilt u uw huis snel verkopen tegen een marktconform bod dan bent u bij De Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/