Ik wil
Image default
Zorg

Zorgvacatures bekijk je op HappyNurse.nl

Je bent verpleegkundige of verzorgende en je zoekt een nieuwe uitdaging? Kom dan werken in de zorg bij HappyNurse. HappyNurse is een landelijke thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel. Denk jij dat de zorg beter kan? Dan kom je werken bij HappyNurse. Ga aan de slag als gespecialiseerd verpleegkundige, algemeen verpleegkundige, verzorgende IG en verzorgende. Op de website vind je meer dan 600 zorgvacatures door heel het land en op elk gewenst niveau. Werken in de zorg? Ga naar HappyNurse.nl en vind jouw droombaan.

Werken in de zorg? Zo werkt HappyNurse

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of wil je werken in de zorg? Op de website van HappyNurse vind je meer dan 600 vacatures in de zorg. Bekijk snel het aanbod van zorgvacatures en wellicht vind je jouw nieuwe droombaan.

Zoeken naar vacatures is heel gemakkelijk op HappyNurse. De vacatures zijn verdeeld naar zorgsector en regio. Zo kun je heel gericht zoeken naar een nieuwe baan in de zorg en waarschijnlijk nog dicht bij huis ook. Tijdens het zoeken kun je zoekopdrachten verfijnen met filters. Werk je het liefst 16 uur? Filter dan op het aantal uren. Ook zijn vacatures op opleidingsniveau te selecteren. Een nieuwe baan zoeken in de zorg is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Werken als zelfstandige in zorg

Heb je ambities om als zelfstandig zorgondernemer aan de slag te gaan? Ook hiervoor biedt HappyNurse volop mogelijkheden. Naast zorgvacatures kun je ook werken als ZZP-er en zelfs als zorgondernemer. Dit geeft jou de ultieme vrijheid zonder dat je zorgen hoeft te maken over inkomen. Zo zie je maar, werken in de zorg kan op vele manier en HappyNurse biedt jou de mogelijkheden. Ga naar de website van HappyNurse.

Meer dan 600 zorgvacatures

Alle zorgvacatures zijn verdeeld naar zorgsector. Werk je graag in de curatieve zorg, gehandicaptenzorg werken? Of werk je graag met ouderen? Met meer dan 600 zorgvacatures staat jouw nieuwe job er waarschijnlijk gewoon tussen. Ga je aan de slag? Dan werk je voor HappyNurse. Dit betekent dat salaris en alle overige zaken waar je mee te maken krijgt als werknemer voor je worden geregeld. En besluit je om op een gegeven moment over te stappen naar een nieuwe zorgfunctie? Ook dan gaat dit eenvoudig en snel met HappyNurse. Werken in de zorg is leuker met HappyNurse.

Over HappyNurse

HappyNurse is een thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel met vestigingen door heel het land. De achterliggende gedachte van HappyNurse is dat elke zorgmedewerker zijn of haar kwaliteit en kracht beter kan benutten. Hierdoor wordt de aandacht voor patiënten verbeterd en neemt het plezier in het werk toe. De missie van HappyNurse is dan ook een ‘Happy’ patiënt. Ga naar de website van HappyNurse voor meer informatie.

 

Voor meer informatie : https://happynurse.nl/werken-in-de-zorg