Ik wil
Image default
Zakelijke dienstverlening

Sluit eenvoudig online uw bedrijfsautoverzekering af

Heeft u een bedrijfsauto? Dan bent u uiteraard verplicht om deze te verzekeren. Daarom gaat u naar de website 123Bestelautoverzekering.nl. Want hier sluit u eenvoudig uw bedrijfsautoverzekering af. Op deze website vergelijkt u verschillende verzekeringen met elkaar zodat u altijd een verzekering afsluit die perfect bij uw situatie en wensen past. U heeft altijd keuze uit drie verschillende dekkingen, namelijk WA, WA+ en Allrisk. Wanneer uw bedrijfsauto geregistreerd staat, ontvangt u een grijs kenteken. Hier begint het nummerbord met een letter B of V.

Welke bedrijfsautoverzekering past bij uw situatie?

Zoals al eerder besproken zijn er drie verschillende verzekeringen die u bij 123Bestelautoverzekering.nl kunt afsluiten. Maar welke bedrijfsautoverzekering is nu het meest geschikt voor uw situatie? Hieronder worden ze voor u uitgelicht:

WA dekking

Geschikt voor auto’s die ouder dan 10 jaar zijn. Maakt u schade bij een andere partij? Dan wordt dit schadebedrag vergoed.

WA Beperkt Casco dekking

Geschikt voor auto’s tussen de 5 en 10 jaar. Naast dat de schade vergoed wordt die u aanricht bij een tegenpartij, wordt ook brandschade, bliksemschade en stormschade vergoed. Maar ook diefstal, ruitbreuk, joyriding en schade door een aanrijding met een dier wordt vergoed.

WA Casco dekking

Is uw auto jonger dan 5 jaar oud? Dan is dit een geschikte bedrijfsautoverzekering. Naast alle bovengenoemde schadevergoedingen, wordt ook de schade die door uw eigen schuld is aangericht vergoed.

Bereken uw premie en sluit een bedrijfsautoverzekering af

Om een bedrijfsautoverzekering bij 123Bestelautoverzekering.nl af te sluiten, dient u eerst een offerte aan te vragen. Dit doet u door uw premie te berekenen. Vul uw kenteken, postcode en geboortedatum in en uw premie wordt berekend. De offerte ontvangt u zo snel mogelijk in uw mailbox. Kunt u hulp gebruiken bij het aanvragen van een offerte? Neem dan contact op met de klantenservice van 123Bestelautoverzekering.nl. Het team staat voor u klaar.

https://www.123bestelautoverzekering.nl/