Ik wil
Image default
Aanbiedingen

Welke muggenlamp werkt het effectiefst?

Wanneer muggen jou ook constant irriteren kan het muggenlamp kopen nog weleens een goede oplossing zijn. Maar het is vaak ook moeilijk om de juiste muggenlamp te kiezen, je zou niet met een slecht werkende muggenlamp willen blijven zitten. Gelukkig hebben wij twee goede muggenlampen voor je, elk in zijn eigen categorie. Lees verder om erachter te komen welke muggenlampen het effectiefst zijn.

De reguliere muggenlamp

De reguliere muggenvanger lokt muggen alleen met het blauwe uv-licht. Deze lampen kun je dus vaak ook redelijk goedkoop verkrijgen. Nu is dit dus vooral de lamp voor iemand die een niet al te groot budget heeft en dus helaas niet kan investeren in een betere muggenlamp. Maar voor de prijscategorie is deze anti muggenlamp al erg effectief.

Insecten Lamp – Insecten Killer

Deze lamp is met een prijsje van 18 euro een echt koopje, en hij werkt ook nog. Het is dan ook geen officiële muggenvanger, maar wat verwacht je voor de prijs. Het bereik van deze lamp is niet enorm, 18 vierkante meter, maar groot genoeg voor jouw huis. Bovendien verbruikt hij maar 3 watt, en is het dus geen energieverspiller. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van chemicaliën of rommel. Het is een simpele lamp met een simpel principe, maar hij werkt wel. Nogmaals, als je een klein budget hebt dan is dit je lamp.

De muggenlamp met CO2-uitstoot

Vaak is deze lamp toch een stukje duurder, maar dit is hij dan ook waard. Deze lamp gebruikt niet alleen het blauwe uv-licht maar ook een uitstoot van CO2 om muggen naar zich toe te lokken. Dit is effectief omdat wij mensen CO2 uitademen, en muggen dit als mechanisme vinden om prooi op te sporen. Door het nabootsen van onze adem komen muggen dus nog sneller op deze lamp af.

De Cyclone Pro muggenlamp

Deze lamp is wel een officiële anti muggenlamp en zal dus waarschijnlijk ook een stuk effectiever werken. En voor de kwaliteit die hij levert is hij best betaalbaar. Zo stoot hij dus CO2 uit, en lokt hier nog meer muggen mee naar de lamp.  Bovendien belooft hij effectief muggen te vangen op een oppervlakte van wel 1000 vierkante meter, dat is zeker meer dan de Insecten killer. Hij verbruikt wat meer energie, 26 watt, maar hij is dan ook veel krachtiger en gebruikt deze energie voor het uitzenden van de CO2. Met deze lamp zal je nooit meer door muggen lastiggevallen worden

Hier heb je ze, de twee effectiefste muggenlampen op de markt. Met deze twee lampen kun je ervan uitgaan dat ze goed werken. Beide hebben ze goede waarderingen ontvangen en vangen ze de muggen. Nu is de eerste lampen meer voor mensen met een budget en de tweede voor mensen die willen investeren. De keus ligt dus bij jou, en je kunt natuurlijk altijd een andere lamp nemen. Maar met deze lampen weet je zeker dat je goed zit. Je hoeft je dus niet meer bij het muggen probleem neer te leggen, en je kunt vandaag nog aan de oplossing gaan werken.

https://www.cyclonemuggenlamp.nl/