Ik wil
Image default
Eten en drinken

Laat je gasten genieten van lekker eten!

Horeca verhuur

Bij evenementen moet er natuurlijk ook genoeg eten en drinken aanwezig zijn op het terrein of op de feest locatie, om dit op te lossen is er horeca verhuur. Dit houdt in dat het verzorgen van het eten en drinken uit handen wordt gegeven en dus in een groot keuken meestal al bereid wordt. Dit wordt ook gedaan bij onder andere scholen. Deze huren horeca verhuur ook in omdat je niet in een school kantine het eten kan bereiden voor duizenden kinderen. Ook bij vliegtuigen wordt er eten in groot keukens van te voren bereid want ook dit kan niet in een vliegtuig worden gedaan.

Soorten horeca

Er zijn verschillende soorten horeca, horeca is het samengestelde woord van Hotel, Restaurant en Café. De vijf groepen waar horeca in onder zijn verdeeld zijn 1; fastservice, hieronder vallen bijvoorbeeld snackbars, sportkantines, strandpaviljoens en bezorgbedrijven. 2; nachtzalen, dancings, discotheken en een nachtcafé. 3; een café, bar en een eetcafé. 4; restaurants, koffiehuizen en lunchrooms en nummer 5 zijn alle hotels.

Grotere evenementen

Het horeca verhuur valt toch ook weer in een aparte categorie, omdat het eten in groot keukens wordt bereid. Hier zijn ook speciale koks voor, omdat alles hele andere verhoudingen heeft. Aangezien het in veel grotere porties gemaakt moet worden. Niet alleen is horeca verhuur voor grote evenementen, ook wordt horeca ingehuurd voor kleine feesten zoals personeelsfeesten of een bruiloft. Is er een bruiloft dan is er vaak keuze uit 2 of 3 gerechten die je kunt eten deze heeft een groot keuken dan al bereid. Maar ook met minder leuke gelegenheden worden ze ingehuurd voor bijvoorbeeld een begrafenis. Horeca verhuur kan dus enorm breed worden ingezet.

Festivals

Vaak zijn er op een festival terrein allemaal kleine eet gelegenheden en allemaal verschillend, zo is er voor ieder wat wilt. Zo zijn er enorm veel bars opgesteld over het hele terrein zodat je niet super ver hoeft te lopen om drinken te kunnen halen. Daarnaast zijn er dus allemaal verschillende eet tenten op het terrein hierbij kun je denken aan alleen ongezonde eet gelegenheden als een snackbar, pizza bakker of shoarma tent. Maar toch komen er tegenwoordig ook steeds meer gezonde tents. Dit is nu helemaal in, namelijk een smoothy bar of salades. Vooral smoothies zijn helemaal in het hoogseizoen. Het is lekker fris en fruitig ideaal en veel gewild met hete zomerdagen. Veel variatie dus en zeker genoeg keus voor iedereen.

Voor meer informatie : https://drankengilde.nl/verhuur-materialen/