Ik wil
Image default
Zakelijk

Een succesvol congres organiseren? Wij geven hele goede tips!

Ben jij van plan om (misschien wel voor de eerste keer) een congres te organiseren, maar weet jij niet hoe zo goed hoe je deze uniek kunt maken? Wij zullen jou inspiratie geven en hebben een aantal tips voor je hoe jij een succesvol zakelijk event organiseert. Misschien vrij cliché, maar het is erg van belang om uniek te zijn. Doe wat een ander niet zo snel zou doen en al heeft een ander bedrijf dit misschien ooit wel een keer gedaan, dan liever goed gejat dan slecht bedacht. 

Een unieke locatie

Zorg ervoor dat jouw congres plaatsvindt in een uniek congrescentrum. Een unieke congreslocatie zorgt voor inspiratie en geeft een hoop (nieuwe) energie. Zo’n inspirerende, maar ook rustgevende locatie is De Ruwenberg. Dit Congreshotel ligt in Noord-Brabant op het prachtige landgoed De Ruwenberg. Het betreft een prachtig groene omgeving en alle rust, zodat de focus volledig op jouw zakelijk evenement ligt. De Ruwenberg biedt meerdere mogelijkheden om van jouw congres, een succesvol congres te maken. Bekijk hun website voor meer informatie. 

Geef letterlijk en figuurlijk

Het is belangrijk dat jouw gasten de meerwaarde begrijpen en ontvangen door naar jouw congres te komen. Een daarvan is natuurlijk beleving. Maak het voor jouw gasten zo leuk en interessant mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld activiteiten of workshops toevoegen aan het door jou georganiseerde congres. Voorbeelden van activiteiten zijn teambuildingsactiviteiten, zoals een rally rijden of een potje golf spelen. Je kunt er ook voor kiezen om jouw event een culinaire invulling te geven. Serveer de lekkerste koffie en de heerlijkste hapjes/lunch. Wil jij de dag extra goed en relaxed afsluiten? Organiseer een uitgebreide borrel (ook perfect om op een relaxte en natuurlijke manier te netwerken)! 

Dit waren onze paar tips die je niet wilt missen. Veel succes met het organiseren van het onvergetelijke congres!