Ik wil
Image default
Woningen

Je huis in Breda verkopen

Bij je huis verkopen in Breda kun je wel wat tips gebruiken? Wij geven je die graag. Zo is de kans een stuk groter dat je je huis snel kwijt bent en dat nog eens voor een goede prijs ook.

Koop geen nieuwe badkamer

Soms kopen mensen een totaal nieuwe keuken of badkamer als ze hun huis in de verkoop doen. Deze ruimtes zijn heel opvallend en zullen bij andere mensen niet snel in de smaak vallen of ze zijn bijvoorbeeld sterk verouderd. Mensen denken dan dat ze hun huis sneller verkopen als de badkamer of keuken vernieuwd wordt. Toch is het zeer de vraag of het deze investering waard is. Veel mensen willen toch zelf hun keuken of badkamer uitzoeken, omdat dit sterk afhankelijk is van persoonlijke voorkeuren. Jammer van je geld dus. Wil je toch investeren, vernieuw dan het schilderwerk.

Zorg voor een lege kast

Ga je je woning verkopen, dan zullen er regelmatig kijkers binnen komen. Een hele belangrijke tip is dat je er dan voor zorgt dat je woning niet te vol is. Ruim zeker ook te persoonlijke spullen op. Denk aan rondslingerend speelgoed, kranten of allerlei fotomateriaal. Mensen moeten zich thuis kunnen voelen tijdens de bezichtiging en dat lukt beter als ze voor hun gevoel van alles kunnen inrichten en het huis niet bomvol is. Jij wilt die spullen misschien wel dagelijks gebruiken, dus je ruimt ze tijdens de verkoop niet definitief op. Een lege kast is ideaal. Komen er kijkers, dan stop je alle overbodige spullen daar snel even in.

Wees kritisch op de plaatjes

Het is zo belangrijk welke foto je van je woonkamer, slaapkamer, tuin en badkamer toont aan mensen die belangstelling voor je woning hebben. Zorg ervoor dat er gefotografeerd wordt terwijl de zon is. Het huis en de inrichting zien er dan veel beter uit. Laat ook niet van elke hoek van je huis een foto maken. Mensen moeten benieuwd zijn en niet alle details al per foto kunnen ontdekken. Laat ze maar een afspraak maken en echt binnen komen. Pas dan worden ze wellicht echt verleid om juist jouw woning te kopen.