Ik wil
Image default
Huishoudelijk

Marketing voor slotenmakers

 

 

Evenals de technologische wereld steeds verder evolueert, zo evolueert ook het zaken doen. Meer en meer zaken gebruiken het internet om hun verkoop een boost te geven of om hun dienstverlening te verbeteren. Geschreven media en adverteren op papier blijkt meer en meer tot het verleden te behoren, omdat veel mensen, ook slotenmakers, overschakelen naar het digitale tijdperk. Dit is waar Google, andere zoekmachines, en recent ook Facebook tot hun recht komen. Nochtans kan adverteren bij Google enorm duur uitvallen, vooral als je moet concurreren met grotere en bekendere bedrijven. Gewoonweg een eenvoudige eerlijke website hebben, betekent niet meteen dat een slotenmakerij een toevloed van verkoop en nieuwe klanten zal zien.

Doordat on-line adverteren duurder wordt, worden digitale media zoals You tube, Facebook en Twitter marketing ankers voor firma’s wereldwijd. Er is natuurlijk ook een keerzijde, er wordt immers teveel gepromoot via deze soort media. Slotenmakers moeten het vooral hebben van snelle en onmiddellijke dienstverlening. In de meeste gevallen verlangen de mensen de diensten van een slotenmaker binnen enkele uren; anders hebben ze hem niet meer van doen. In het geval dat iemand zijn sleutels verloren heeft, gebroken heeft of ze ergens heeft laten liggen, gaat hij niet het internet willen afdweilen op zoek naar iemand en zo zijn kostbare tijd verliezen.

Dit begrijpende, willen slotenmakers eerder adverteren in zaken waarmee men de mensen van een specifieke plaats of gebied kan bereiken. Slotenmakers verdienen goed hun brood met dringende oproepen en door de hoge kosten voor noodoproepen. Een voordeel van het on-line adverteren echter is ook het vestigen van zijn naam en het opbouwen van een reputatie. Indien een slotenmaker een gebruiker een uitstekende dienst verleent, dan is deze zeker bereid om zijn vrienden en kennissen op de hoogte te brengen van dat bedrijf. Dit is bijzonder bruikbaar voor mensen die niet onmiddellijk hulp van doen hebben, want ze hebben de tijd om die firma met de beste prijs-kwaliteit verhouding te gaan uitzoeken.

Voor meer interessante informatie omtrent een ambachtelijke slotenmakerij in utrecht en omgeving, neem eens een kijkje bij onze sponsor “Locksecure”, een redder in nood, 24/7 service en uitermate goede service.

 

 www.locksecure.nl 

 

Voor meer informatie :