Ik wil
Image default
Media

Animatie video laten maken voor jouw bedrijf? Doen!

Laat een animatie video maken voor jouw bedrijf

Met een animatie video kun je complexe informatie op heldere wijze uitleggen aan jouw doelgroep. Het is namelijk een versimpelde weergave van de werkelijkheid. Hierdoor minimaliseer je de kans op ruis in je communicatie en hou je jouw boodschap kort en krachtig. En dat moet ook letterlijk kort en krachtig. Maak je de animatie te lang, dan werkt deze averechts, kan de kijker jouw verhaal niet meer volgen en haakt hij af. Daarom doe je er goed aan jouw animatie video te laten maken bij een professioneel bedrijf. Zoals video- en animatiebureau ZoomWorks. Meer weten? Blijf lezen…

Een animatie video laten maken bij ZoomWorks

ZoomWorks heeft veel ervaring met het maken van animatie video’s. Ze hebben al vele klanten blij gemaakt en veel informatie verhelderd. Inmiddels weten ze precies waar de valkuilen liggen en welke do’s en dont’s er zijn. Cruciaal bij een animatie video laten maken is namelijk dat je je volledig focust op de kern van jouw verhaal. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan… ineens lijken veel zaken belangrijk. ZoomWorks weet echter waar ze moeten schrappen en zorgt ervoor dat jouw verhaal zowel in gesproken woord als bewegend beeld helder is voor iedereen.

Het proces van een animatie video laten maken

Het begint allemaal bij jou. Wat is jouw verhaal, waarom wil je een animatie video laten maken, wat wil je bereiken…? Slechts een kleine greep uit de vragen die de online marketeers van ZoomWorks je gaan stellen. Op basis van dit eerste gesprek werken ze een concept en prijs uit. Wanneer iedereen hier enthousiast over is wordt dit verder uitgewerkt tot een concrete verhaallijn. Ook wordt er een eerste aanzet gedaan voor de stijl van de animatie. Hierna worden alle scenes uitgewerkt in een zogenaamd storyboard. Zie dit als een soort stripverhaal. Wanneer dit helemaal staat is het tijd om de ontwerpen tot leven te brengen! Net zo lang totdat jij helemaal tevreden bent met de animatie video.

https://zoomworks.nl/animatie-laten-maken/