Ik wil
Image default
Marketing

Hoe vind je links van hoge kwaliteit om uit te besteden voor linkbuilding?

Wanneer je links probeert te bouwen, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Er zijn zoveel plaatsen waar je een link vandaan zou kunnen halen en zoveel verschillende soorten links waar ze vandaan zouden kunnen komen. Je hebt relevante links van hoge kwaliteit nodig. Je wilt niet dat je website door Google wordt bestraft of op de zwarte lijst wordt gezet omdat iemand anders deze techniek eerder heeft gebruikt. Een manier om links van hoge kwaliteit te krijgen, is door linkbuilding uitbesteden. Dit kan mogelijk en effectief worden gemaakt door de hulp in te roepen van een online marketingbureau zoals Webton.

Word een expert in je branche

De eerste stap om links van hoge kwaliteit te vinden, is door je branche van binnen en van buiten te kennen. Je moet de concurrentie, markt, klanten, trends en nieuws in je branche kennen. Je moet ook weten wie de concurrenten zijn, welke bronnen ze gebruiken en waar ze online rondhangen. Dit zal je helpen bepalen welke link mogelijkheden haalbaar zijn voor outreach campagnes. Dit moet gebaseerd zijn op hoe geschikt die kansen zijn voor influencer marketingcampagnes. Het moet ook gebaseerd zijn op hoeveel verkeer, verkoop en boosts dat type inhoud ontvangt van op SEO gerichte websites. Natuurlijk is het niet voldoende om alleen over deze dingen te weten. Je hebt ook een diep begrip van hen nodig. Expert worden in de branche betekent inhoud maken die nuttig is voor je doelgroepen. Om dit zonder veel gedoe te doen, kun je altijd op zoek gaan naar een online marketingbureau zoals Webton.

Vind verbroken links van een site van een concurrent

Gebruik een tool om verbroken links te vinden. Dit is de beste methode als je toegang hebt tot de website van de concurrent. Dit geeft je een idee van alle inhoud op hun site die is gemarkeerd als een verbroken link. Het zal je ook vertellen waar die pagina’s in Google ranken voor je doel zoekwoorden.

Vind links van bronnen uit de lokale industrie

Lokale bronnen in de branche zijn websites die zich richten op je doelgroep en die inhoud leveren die relevant is voor hun behoeften. De beste manier om dit soort sites te vinden, is door te kijken wie er al in Google rankt voor je doel zoekwoord. Als je op die pagina’s geen links kunt vinden, duik dan dieper in het linkprofiel. Zoek naar uitgaande links zonder ankertekst en volg ze terug om te zien waar ze naartoe leiden. Dit leid je rechtstreeks naar andere sites die artikelen hebben gepubliceerd over onderwerpen die verband houden met de van je bedrijf, maar die mogelijk geen voor de hand liggende concurrenten zijn. Om te beginnen kun je contact opnemen met een online marketingbureau als Webton om je hierbij te helpen.

 

 

Advertentie: Linkbuilding van www.adbull.nl