Ik wil
Image default
Groothandel

Creëer een mooie tegelvloer in uw keuken met de mooiste tegels

Bent u van plan om uw keuken te gaan verbouwen en heeft u altijd al een mooie tegelvloer willen hebben? Twijfel dan niet en ga langs een tegelspecialist om mooie tegels uit te zoeken. Bij een specialist als Intertegel in Dordrecht heeft u een ruim assortiment om uit te kiezen. Of u nu op zoek bent naar originele Italiaanse keramische tegels of houtstructuurtegels, bij een tegelspecialist als deze heeft u genoeg keuze. Wanneer u de perfecte tegels heeft gevonden, kunt u deze zelf leggen of laten leggen door de ervaren tegelleggers van deze specialist. Zij kunnen voor u een tegelvloer in uw keuken leggen, maar ook wandtegels in uw badkamer. De specialisten leggen de tegels op professionele wijze, waardoor u verzekerd bent van een mooi afgewerkte badkamer of keuken.

{{eternalimage}}

Een unieke sfeer creëren met mooie Italiaanse tegels

Italië is natuurlijk het land van de pasta’s en de pizza’s, maar er is meer. Italië staat namelijk ook bekend om haar schitterende tegels. De tegels van merken als Imola, Lea en Kronos worden wereldwijd gebruikt vanwege hun goede kwaliteit vloertegels. De specialisten van Intertegel gaan ieder jaar een aantal keer naar Italië om de nieuwste Italiaanse tegels uit te zoeken. Het team importeert deze tegels vervolgens direct vanuit de fabriek. Dit betekent dat u de kwalitatief goede tegels voor scherpe prijzen kunt aanschaffen. Zo heeft u mooie Italiaanse tegels voor uw vloer van de beste kwaliteit.

Doe inspiratie op in de showroom

Wilt u graag een tegelvloer in uw keuken, maar heeft u geen idee wat voor tegels passen bij uw interieur en design? In de showroom van deze specialist in Dordrecht kunt u inspiratie opdoen en de verschillende tegels met elkaar vergelijken. Kies voor mooie Italiaanse keramische tegels of ga voor tegels met een prachtige houtstructuur. De medewerkers die werkzaam zijn in de showroom van Intertegel kunnen u altijd voorzien van deskundig advies en helpen u bij het vinden van de geschikte tegels. Ga voor de kleur, structuur, maat en soort tegels die uw keuken of badkamer helemaal afmaken.