Ik wil
Image default
Gezondheid

Wat is een private matchmaker?

De zoektocht naar de ware liefde vraagt tijd, geduld en ook wat inspanning. En op sommige momenten ontbreekt het hieraan. Je hebt een druk leven waarbij een groot deel van je aandacht uitgaat naar je intensieve baan. Wil je hier verandering in brengen en de stap zetten naar een actieve zoektocht naar een vrouw die niet alleen je partner is tijdens je vrije tijd, maar die zich ook op haar gemak voelt tijdens zakelijke bijeenkomsten? Maak dan gebruik van ons als private matchmaker.

Op zoek naar een passende partner

Waarschijnlijk heb je een ideaalbeeld waar je toekomstige partner het liefst aan moet voldoen. Het is daarom belangrijk dat je dit aan kunt geven aan de relatiebemiddelaar. Bij de private matchmaker krijg je altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijgen we niet alleen een goede indruk van wat je wensen zijn, het is ook een mooi moment om te zien wie de persoon achter de zoektocht is. Dat maakt het werk van een private matchmaker ook direct een stuk gemakkelijker. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er gevraagd naar je ambities, je levensstijl en natuurlijk de verwachtingen die je hebt van je toekomstige partner. Dankzij het internationale netwerk van de private matchmaker kan er op brede schaal gezocht worden en zijn wij niet beperkt tot alleen Nederlandse kandidaten.

Een serieuze match

Een van de voorwaarden bij de bemiddeling via private matchmaker is dat je op zoek bent naar een langdurige, serieuze relatie. Dat geldt niet alleen voor jou als zoekende, maar ook voor de dame die zoekt naar jou. Na het kennismakingsgesprek krijg je een profielschets voorgesteld van de vrouw die volgens private matchmaker het beste bij jou past. Je neemt dan zelf contact met haar op om een afspraak te plannen. Heb je na het lezen van haar profielschets niet het idee dat deze vrouw bij je past? Dan zoeken we gewoon verder en geven we je een nieuw voorstel.

Vind de vrouw die bij je past

De samenstelling van de profielschets van de vrouw gebeurt op precies dezelfde wijze als het kennismakingsgesprek met jou. Ook de dame wordt tijdens een twee uur durend persoonlijk gesprek uitgebreid gevraagd naar haar levensstijl, ambities en idealen. Wij werken voornamelijk met vrouwen die hoog opgeleid zijn, een eigen carrière hebben en dus goed begrijpen wat het is om een druk leven te hebben. Maar natuurlijk letten we ook op uiterlijk en karakter om iemand te vinden die zoveel mogelijk bij jou past.

Persoonlijke aandacht, ook na de date

De kracht van private matchmaker zit in de persoonlijke aandacht die er voor je is. Dat is vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot na de eerste date. Je wordt na deze afspraak door private matchmaker gevraagd naar je ervaringen. Natuurlijk hopen we dat deze positief zijn. Maar ook als het tegenviel dan willen we dat graag weten. Want hiermee kunnen we het datingsproces bijstellen als dat nodig is. Heb je zelf nog vragen of wil je op bepaalde gebieden advies hebben dan kun je hiervoor terecht bij de datingcoach. Met deze optimale begeleiding en persoonlijke aandacht maken wij het verschil als het gaat om het vinden van een relatie.