Ik wil
Image default
Financieel

Tips om snel geld te verdienen in GTA Online

Leren hoe je snel geld kunt verdienen in GTA Online, en alle manieren om meer geld te krijgen, is een groot deel van het stijgen in de gelederen. Een grote misdaadbaas zijn vereist veel geld en zonder de juiste financiën zul je moeite hebben om je verschillende criminele ondernemingen in GTA Online op te zetten en te runnen , of dat nu het kopen van nieuwe eigendommen of voertuigen is om een ​​bedrijf op te zetten. Het betekent natuurlijk ook dat je toegang hebt tot de beste wapens en bepantsering voor je eigen bescherming. In feite betekent geld hebben succes en binnenkort kunnen we je de beste manieren laten zien om snel geld te verdienen in GTA Online.

Snel geld verdienen? Lees hier wat andere manieren hiervoor zijn. 

Het is duidelijk dat je gewoon een GTA Online Shark Card kunt kopen om een ​​grote stapel GTA-dollars te verzamelen, maar je zou geen echt geld moeten uitgeven als je weet hoe je het het beste in het spel kunt verdienen. Er zijn veel opties beschikbaar om te weten hoe u snel geld kunt verdienen in GTA Online, door nachtclubs te beheren, wapens te verhandelen of iets heel anders. Er is een methode om snel geld te verdienen in GTA Online die het beste voor u werkt.

We begrijpen dat tijd belangrijk voor je is, daarom is het de moeite waard om in gedachten te houden dat sommige manieren om snel geld te verdienen in GTA Online aanzienlijk lucratiever en efficiënter zijn dan andere, en met het aantal beschikbare keuzes kan het moeilijk zijn om weet waar u uw inspanningen het beste kunt investeren om het maximale rendement te behalen. In deze gids zullen we u in de goede richting sturen, waarbij we de potentiële winst voor elke inspanning schetsen, samen met een beschrijving van het werk dat nodig is om dit te bereiken, zodat u kunt beslissen welke methode het beste voor u werkt.

Overvallen ($ 400k per uur)

Als je drie vrienden hebt en een van jullie heeft een high-end appartement, dan zijn overvallen de beste manier om geld te verdienen (met name de Pacific Standard Heist). Je moet ervoor zorgen dat je allemaal een voldoende hoog vaardigheidsniveau hebt om de missies zo efficiënt mogelijk te kunnen voltooien, maar als je dingen voor elkaar krijgt zonder te rommelen, zal je banksaldo snel toenemen. De Doomsday Heists zijn een goede optie als je maar met twee of drie bent, maar ze vereisen hogere initiële kosten omdat je een duurdere faciliteit moet kopen om ze te starten. Maar nogmaals, je zult veel geld verdienen als je zo efficiënt mogelijk door de overvallen komt. Online gidsen en enkele vrienden die dezelfde doelen willen als jij zullen je hier helpen. Onthoud dat de nieuwste GTA Online Cayo Perico Heist kan solo worden voltooid, als je niemand hebt om mee te werken.

Speciale en voertuiglading ($ 300k per uur)

Deze twee methoden hebben het potentieel om de solospeler het meeste geld per uur op te leveren, terwijl hij andere taken tussen twee banen door doet. Ze vereisen allebei dat je een kantoorgebouw en (voertuig)magazijnen hebt, wat een behoorlijke uitgave kan zijn, maar als je je op deze twee aspecten concentreert, verdien je je investering relatief snel terug. Specifiek voor voertuiglading, wil je voertuigen zoeken om je magazijn te vullen met alle 10 unieke standaard- en middenklasse-auto’s zonder duplicaten, zodat elke bronmissie die je daarna doet, resulteert in een topklasse-auto. Vanaf dat moment exporteer je gewoon continu een topklasse auto en koop je een andere, klaar om te worden geëxporteerd wanneer de timer het toelaat.

VIP-werk ($ 150.000 per uur)

Over “wanneer de timer het toelaat” gesproken, als je van plan bent echt hardcore te gaan met het geld, dan wil je je speeltijd maximaliseren. Dat is waar VIP Work om de hoek komt kijken. Zodra je een organisatie start als VIP of CEO vanuit het interactiemenu, kun je “VIP Work” selecteren en kiezen uit een aantal free roam-missies om te voltooien. Dit is bijvoorbeeld een geweldige manier om de tijd tussen voertuigexporten in te vullen en uw uurloon te verhogen. Ze zullen u niet dezelfde winst opleveren als andere methoden als u zich hier alleen maar op concentreert, maar het zijn solide opvultaken. Headhunter, Hostile Takeover en Sightseer zijn opmerkelijke missies om te proberen.

Wapenloop/Motorclub ($ 80k per uur)

Hoewel die potentiële winstwaarden misschien niet geweldig klinken, is het mooie van deze bedrijven dat ze passief geld verdienen. Dat betekent dat ze producten voor u produceren die u met winst kunt verkopen, terwijl u elders geld verdient. Koop een bunker voor GTA Online Gunrunningof een motorclub en cocaïnebedrijf om uw winst te maximaliseren met deze passieve methoden. Koop of steel benodigdheden voor uw bedrijf en het zal die benodigdheden omzetten in producten om met winst te verkopen wanneer u er klaar voor bent. Als je daadwerkelijk benodigdheden koopt (wat vaak de beste strategie is vanuit het perspectief van geld versus tijd), is de enige input die je hoeft te doen om je winst te krijgen, je verzamelde product via een missie te verkopen wanneer het klaar is. Wees echter voorzichtig, als je dingen te lang laat staan, zal je voorraad groeien tot het punt waarop de verkoopmissie meerdere mensen vereist, dus als je een solospeler bent, is regelmatig verkopen de beste strategie.

Tijdritten ($ 50k per uur)

Deze free-roam races tegen de klok kunnen behoorlijk goed geld opleveren als je er goed in bent. In dezelfde geest als VIP-werk, kun je elke week een nieuwe tijdrit doen tussen andere geld verdienende activiteiten en een eenmalige uitbetaling van $ 50k mee naar huis nemen voor een paar minuten rijden. Sommige kunnen echter behoorlijk lastig zijn, dus het zal nuttig zijn om online handleidingen op te zoeken voor de tijdrit die die week actief is. Zodra u meer dan 10 minuten besteedt aan het proberen om een ​​van deze te voltooien, dalen uw winstmarges en had u beter iets anders met uw tijd kunnen doen.

Luchtvracht Cargo/Nachtclubs (minder winst dan andere methoden)

Air Freight Cargo is in feite een minder winstgevende versie van Special Cargo, terwijl Nightclubs een minder winstgevende versie van Gunrunning is. U bent beter af, puur vanuit het oogpunt van geld verdienen, door niet in deze bedrijven te investeren en u in plaats daarvan te concentreren op wat al is genoemd. Als je echter merkt dat je je verveelt, zijn dit enkele andere opties om te proberen de zaken fris te houden. Uiteindelijk zou het genieten van het spel een prioriteit moeten zijn en als geld verdienen meer een baan begint te worden, dan is het misschien niet de moeite waard. Houd er altijd rekening mee waarom u voor geld maalt en hoeveel plezier u uit het proces haalt.

Snel geld verdienen met een Bitvavo review? Het is mogelijk. Lees er hier alles over. 

http://MeedoenAanOnderzoek.nl