Ik wil
Image default
Financieel

Hoe betrouwbaar zijn cashbackwebsites?

Cashbacksites betalen u een cashbeloning wanneer u via hen doorklikt om goederen of financiële producten te kopen.  Websites zoals Quidco en TopCashback bieden cashback op een groot aantal goederen en diensten, van mobiele telefoons tot autoverzekeringen en van bankrekeningen tot breedband. Hier leggen we uit hoe je een cashback-website gebruikt, bespreken we hoe betrouwbaar cashbackwebsites zijn en geven we deskundige tips over hoe je het meeste kunt verdienen.  

Hoe gebruik je cashback sites 

De meeste cashback sites werken op dezelfde manier, hoewel er verschillen zijn in kosten, aanmeld bonussen en hoe het geld wordt uitbetaald. Hier is een stap-voor-stap handleiding om jezelf op te zetten: 

Kies een cashback-website en meld u aan bij een of meer cashback-sites. 

De meeste sites zijn gratis om lid van te worden, maar sommige vragen een jaarlijkse vergoeding, hetzij als vanzelfsprekend of als u kiest voor een premium account.  

Zoek naar deals 

Als je een bepaald product of een bepaalde dienst wilt kopen, zoek dan op de website om te zien of je favoriete retailers of favoriete financiële dienstverleners deals aanbieden. 

Klik op de link

Zodra je een deal hebt gevonden die je wilt verzilveren, bezoek je de winkelier door op de link te klikken die door de cashback site wordt aangeboden in plaats van rechtstreeks te gaan. Als je de website van deze handelaar eerder hebt bezocht, verwijder dan je internetcookies voordat je doorklikt, zodat de cashback-site wordt herkend als de verwijzende bron.  

Voltooi de aankoop 

Wanneer je je aankoop voltooit, stuurt de handelaar commissie naar je cashback site. Deze stort op zijn beurt een deel van dit geld op je bank- of Paypal-rekening. Het kan zijn dat je een bepaalde cashback drempel moet bereiken voordat je geld kunt opnemen.

Zijn cashbackwebsites betrouwbaar?

Cashback is legitiem. Cashback winkelen werkt al meer dan tien jaar. Sinds de cashback markt begint uit te breiden, worden deze cashback sites zoals ebates, topcashback, befrugal, extrabux door veel mensen gebruikt. Deze sites helpen u om geld te besparen en cashback te verdienen wanneer u online winkelt via hen.

Hoe haalt u het meeste uit cashbacksites 

Dit is hoe u het meeste haalt uit cashbacksites:

Zorg dat uw vrienden zich aanmelden 

Veel cashback sites geven u een bonus als u ze doorverwijst naar een vriend. Doe dit door een e-mail te sturen via de speciale verwijzingspagina van de website. De e-mail zal een link bevatten naar de cashback site met een gepersonaliseerde verwijzingscode om te bevestigen dat jij het was die de aanbeveling deed. Meestal krijg je de bonus pas als je vrienden zelf een bepaald bedrag aan cashback hebben verdiend, dus moedig ze aan om te shoppen nadat ze lid zijn geworden.  

Maak gebruik van freebies 

Je kunt gratis cashback verdienen door enquêtes in te vullen, offertes op te vragen bij prijsvergelijkingswebsites of mee te doen aan prijstrekkingen. De beloningen die worden aangeboden zijn zelden verbazingwekkend, maar kunnen de moeite waard zijn als je een paar minuten over hebt. Lees hier de Gekkengoud review.

Verdien cashback in de winkelstraat 

Je kunt cashback verdienen op aankopen in de winkelstraat via een app. Deze app biedt een breed scala aan offline cashback deals, die je kunt claimen door het product te kopen en vervolgens een foto van de kassabon te uploaden. U kunt ook offline cashback verdienen. Zodra u uw debet-of kredietkaart registreert bij het programma, zal een groot aantal beschikbare deals verschijnen op de website. Activeer gewoon de deal die u wilt, gebruik de geregistreerde kaart om het product te kopen en de cashback zal automatisch op uw rekening verschijnen.

https://www.meedoenaanonderzoek.nl/