Ik wil
Image default
Zakelijk

CHATTEN MET MEDIUMS

Vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. De grote levensvragen. Wat is de zin van het leven? Wie ben ik en waarom ben ik hier? Wat is mijn doel in het leven? Is er leven na de dood? Is mijn overleden geliefde gelukkig? Ga ik ooit DE liefde tegenkomen? Maar ook meer , moet ik deze baan nemen? Allemaal ontzettend goede vragen. De meeste mensen doen hun hele leven over sommige vragen om daar achter te komen.

VERSCHIL PARAGNOSTEN EN MEDIUMS

Als je worstelt met specifieke vraagstukken en je komt er niet uit, dan kun je contact opnemen met een paragnost of een medium. Zowel paragnosten en mediums hebben paranormale gaven waarbij ze boven zintuigelijke waarnemingen kunnen doen over (voor hen) onbekende mensen, zoals gedachten lezen, gevoelens en herinneringen of visualisaties van personen opvangen. Waarbij een paragnost helderziende kan zijn (maar dat hoeft niet altijd) en dingen uit het verleden of de toekomst kan benoemen, hoeft een medium niet helderziende te zijn. Mediums staan in contact met de wereld van gene zijde, waarbij ze boodschappen van overledenen ontvangen voor de mensen op aarde die informatie willen van mensen die zijn overleden. 

Je kunt dus om allerlei redenen een paranormaal begaafde opzoeken. Als je meer duidelijkheid wil hebben over bepaalde keuzes bijvoorbeeld of je wel die baan moet aannemen of heb je twijfels over je relatie en wat je moet doen, dan kan een paragnost je van dienst zijn. Hoe duidelijker je vragen zijn, hoe helderder de antwoorden kunnen komen. Geen vragen zijn te gek, maar je moet er wel voor open staan. Vraagstukken die beginnen met: ‘Welke keuze..’ of ‘Wat kan ik doen…’ zijn een goede start. Een paragnost kan jou helpen de juiste inzichten te verkrijgen.

STEL JE VRAGEN AAN EEN MEDIUM

Is er iemand in je omgeving overleden en heb je moeite om afsluiting te vinden, dan kan het zijn dat je er nog niet klaar voor bent om de overledene los te laten. In dat geval kun je contact opnemen voor een consult met een medium. Je kunt een medium bezoeken in een praktijk, maar online chatten met mediums van astroangels.nl is tegenwoordig heel toegankelijk. Comfortabel vanaf je eigen bank. 

Het is contact komen met mediums is heel gemakkelijk en kan heel voordelig. Nadat je een account op de site hebt aangemaakt, kun je credits toevoegen. Hierbij geldt, hoe meer credits je hebt, hoe voordeliger je belt en chat. Vervolgens kun je op zoek naar een geschikte consulent voor jou. Kijk hierbij op de profielen online en maak je keuze bij welk profiel en beschrijving dat bij je past en waar je een goed gevoel  bij krijgt. Dan kun je starten met de chat en jouw antwoorden ontvangen.