Ik wil
Image default
Beauty en verzorging

Wie wilt er nou niet een stuk jonger uitzien?

Dag in, dag uit krijg je op je werk en thuis de vraag te horen of je slecht geslapen hebt. De eerste keer denk je dat het zal komen  omdat je er moe bijloopt maar naarmate je het vaker te horen krijgt, ga je bij jezelf toch eens nadenken waarom iedereen die vraag stelt. Je staat op een avond voor de spiegel en je ziet dat je oogleden voor een gedeelte over je ogen hangen. Je voelt je niet moe en je slaapt prima, maar toch heb je een uitstraling alsof je geen oog dicht doet. Dit kan komen doordat de huid boven de ogen wat slapper is geworden en is gaan hangen. Dit is tevens een onderdeel van het verouderingsproces van het lichaam. De huid zal naarmate je ouder wordt minder elastisch worden en gaan hangen.

Een keuze die te overwegen is, is om een ooglidcorrectie uit te laten voeren. Bij een correctie van het ooglid wordt overtollig huid verwijderd boven de ogen. Hoewel het een kleine ingreep is, zul je de vraag of je slecht hebt geslapen aanzienlijk minder te horen krijgen. Deze vorm van correctie is één van de meest voorkomende ingrepen op het gebied van cosmetische chirurgie. Dit komt mede door de positieve ooglidcorrectie ervaringen.

Een ooglidcorrectie prijs verschilt aanzienlijk per kliniek waar je de correctie laat uitvoeren. Je kunt er al frisser uitzien vanaf ongeveer €365 voor beide ogen. Echter wordt zo’n ingreep bijna nooit vergoedt door een basis- of ziektekostenverzekering. Je moet er dus rekening mee houden dat je zelf voor de kosten op moet draaien. Echter krijg je in sommige gevallen met een aanvullende verzekering deze ingreep wel vergoed.

Het kost wat maar je krijgt er wel een jongere uitstraling voor terug. De nazorg is ook niet geheel onbelangrijk na een ooglidcorrectie. De huid moet regelmatig gekoeld worden en na een week zullen alle bloeduitstortingen die ontstaan zijn weggetrokken zijn. Een paracetamol kan ook wonderen doen om de eventuele pijn bij de ogen tegen te gaan.

Voor meer informatie : http://faceland.nl/

Gerelateerde artikelen

Nieuw huis kopen? Lees eerst dit!

Op zoek naar de beste tandenborstel

Naar de pedicure in Geleen voor een lekkere behandeling