Ik wil
Image default
Entertainment

Voorspellingen voor Chinese horoscoop Konijn: wat kan dit sterrenbeeld verwachten?

De jaren van het Konijn in de Chinese Horoscoop zijn: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011. De Chinese horoscoop voor Konijn 2021 luidt een jaar van vele veroveringen in. Je moet vooral alert zijn op alles wat er gebeurt en er rekening mee houden: je zult maanden van grote helderheid tegemoet gaan. Het Konijn moet de dingen die dit jaar zijn geleerd vastleggen, omdat ze in de toekomst nuttig zullen zijn.

Konijnen zullen een jaar van grote sensualiteit hebben, maar ook veel veranderingen. Ze zullen delen van zichzelf ontdekken die ze vergeten waren, waardoor ze zelfvertrouwen krijgen en ze aanmoedigen om nieuwe wegen te zoeken. Maar dat kan ze ook weghalen van plaatsen waarvan ze dachten dat ze veilig waren.

Ze moeten de kracht van de Os gebruiken om de moed te hebben om de juiste beslissingen te nemen. De resultaten verschijnen binnenkort.
 
De Chinese horoscoop 2021 voor Konijn

Konijnen zijn oprechte mensen, die graag dingen gedaan hebben zonder al te veel wendingen. Ze communiceren duidelijk en verwachten hetzelfde terug. Wat hen het meest stoort bij andere mensen, is onwaarheid.

Ze hebben een kalme en rustgevende persoonlijkheid, waardoor ze er soms uitzien als onderdanige mensen. Integendeel, ze zijn het type persoon dat zelfverzekerd is en niet rond hoeft te schreeuwen. Ze handelen volgens hun criteria en hebben over het algemeen geen spijt van hun beslissingen, ook al hebben ze hen pijn gedaan.
 

Ze zijn zeer gedetailleerd en hebben een groot waarnemings- en analysepotentieel. Over het algemeen zijn het zeer intelligente mensen, die de voorkeur geven aan een rustig leven. Ze houden echter niet zo van routine. Ze hebben geen grote avonturen nodig of een leven vol adrenaline, maar ze moeten wel van activiteiten veranderen en niet altijd hetzelfde blijven.
 
Liefde

De Chinese horoscoop voor Konijn 2021 voorspelt een ingewikkeld jaar in termen van liefde. Degenen die een relatie hebben, zullen enkele conflicten ervaren die hen zullen dwingen hun kaarten op tafel te leggen en met de meest brutale eerlijkheid over bepaalde onderwerpen te praten. De uitkomst van die situatie zal afhangen van hoe flexibel de twee partijen zijn om naar de ander te luisteren en enkele veranderingen aan te nemen.

Voor alleenstaanden luidt 2021 een jaar van ontmoetingen en misverstanden in. Er zal geen gebrek zijn aan mogelijkheden om mensen te ontmoeten, maar op bepaalde momenten zullen dingen raar lijken. Konijnen zullen alert moeten blijven en niet worden misleid door mensen die niet lijken te weten wat ze willen.

Chinese horoscoop voor konijn
Werk

De Chinese horoscoop voor Konijn 2021 voorspelt een jaar van veranderingen op het gebied van werk. Zoals we al zeiden, houden konijnen niet van eentonigheid. Na een jaar van vele interne transformaties, zullen ze veel van de dingen die ze aan het doen zijn willen stoppen en willen inzetten op de dingen die hen echt gelukkig maken.

Als je wilt wedden op wat je echt van binnen beweegt, moet je de energie van de Os vasthouden en je voeten op de grond houden. Het is prima om af en toe met je hoofd in de wolken te zijn, maar je moet niet in fantasie leven. Dit jaar is het tijd om op pad te gaan.
Sociaal leven

Dit jaar zullen Konijnen de behoefte voelen om in de buurt van familie te zijn. In 2020 hebben ze begrepen wie de echt belangrijke mensen in hun leven zijn, en in 2021 willen ze zoveel mogelijk dicht bij hen zijn.

Dit geldt ook voor vriendschappen. Het is essentieel om in de buurt te zijn van mensen die ook bereid zijn om op hun dromen te wedden.
De Chinese horoscoop 2020 voor Konijn
Liefde

chinese horoscoop 2020 voor konijn

In het eerste kwartaal van het jaar krijgt u te maken met verschillende huwelijksproblemen. Het vinden van oplossingen zal niet eenvoudig zijn, wat u frustratie zal opleveren. Je zult veel moeten nadenken om ze op te lossen met behoud van je psychologische balans. Deze periode is niet ideaal voor zwangerschappen en hiervoor zal het Konijn waarschijnlijk tot het midden van het jaar moeten wachten.

De problemen van uw koppel zullen in het tweede kwartaal van het jaar tot bedaren worden gebracht. De partners zullen dan genieten van een rustige en aangename relatie. Het konijn zal hun charme gebruiken om hun partner te verleiden, en ze zullen romantiek en passie binnen hun paar herboren zien. Alle emotionele problemen zullen worden opgelost en ze zullen genieten van een harmonieuze relatie met hun partner.

Aan het einde van het jaar 2020 zul je een oplossing kunnen vinden om de conflicten in je relatie op te lossen en ga je akkoord om de nodige compromissen te sluiten. Uw huwelijksleven zal zeer aangenaam zijn.
Werk en geld

Uw werkdruk kan toenemen en u zult voet bij stuk moeten houden en uw baas moeten overtuigen om een ​​assistent in te huren.

Verschillende Konijnen zullen proberen hun sociale, professionele, artistieke of zakelijke situatie te consolideren, volgens de Chinese horoscoop 2020 voor Konijn.

Je speelt in op nieuwe trends om de eerste plaats in de markt in te nemen. Je zou kunnen besluiten om je carrière volledig te veranderen.
Gezondheid

chinese horoscoop 2020 voor konijn.

Jupiter en White Tiger brengen je impulsen die stressvol kunnen worden, afhankelijk van je vermogen om jezelf te beschermen tegen de buitenwereld. U krijgt inderdaad te maken met een spraakzaam entourage. Je zult dit jaar regelmatig rust nodig hebben om het hoofd te bieden. Neem de nodige maatregelen en schroom vooral niet om ’s avonds je telefoon los te koppelen.

Je maakt de inhoud van je bord spontaan lichter. Zorg ervoor dat u geen voedsel achterlaat dat van vitaal belang blijft voor uw gezondheid.

Je spiervorm zal geweldig zijn, vooral in de tweede helft van het jaar. Je zet je inspanningen in de goede richting. Het is ook tijd om een ​​trainingsactiviteit te hervatten.

Voorspellingen van de Chinese horoscoop 2019 voor konijnen.

Op sentimenteel niveau.

Het wordt een jaar dat aanleiding zal geven tot ingewikkelde relaties in huwelijken. Een tijd waarin de inboorlingen verloren zullen gaan op het moment dat ze de meest geschikte oplossingen moeten vinden om hun problemen op te lossen. Een moeilijke periode waarin geduld en verlangen nodig zal zijn om de relatie te redden.

De oplossing voor de problemen van een stel zal natuurlijk niet zijn om een ​​kind te krijgen. Ze zullen tot het einde van het jaar moeten wachten voordat de sentimentele situatie aanzienlijk verbetert. Dan is het het juiste moment om de relatie te vernieuwen en te verbeteren.

Op economisch vlak.

Volgens de Chinese Horoscoop 2019 voor Konijn wordt de eerste helft van het jaar een fantastische periode om geld te verdienen. Het is echter belangrijk om ze voor nuttige doeleinden te gebruiken en onnodige kosten te vermijden. Het ideaal is om dit economische inkomen te gebruiken voor langetermijninvesteringen die in de toekomst kunnen helpen.

Het jaar van het varken wordt aangegeven om de leningen die u in behandeling heeft af te betalen. In het geval van zakenmensen is dit het juiste moment om verschillende gebieden te betreden waar u meer inkomen kunt verdienen.

Op gezinsniveau

De Chinese Horoscoop 2019 voor Konijn voorspelt een geweldige tijd om de persoonlijke relaties met ouders, broers en zussen, ooms of neven en nichten te verbeteren. Je moet gewoon weten hoe je jezelf in andermans schoenen kunt verplaatsen en hun standpunten begrijpen om met iedereen om te gaan.

Daarom geeft de voorspelling voor Chinese horoscoop Konijn aan dat zijn inboorlingen praktische mensen zullen zijn als het gaat om het oplossen van de problemen die zich voordoen en dit zal voorkomen dat ze uit de hand lopen.

Lees meer over je sterrenbeeld of een andere horoscoop.