Ik wil
Image default
Bedrijven

Pokerset kopen

Tijdens het kopen van een pokerset is het belangrijk om je zelf af te vragen wat jij allemaal met het poker set wilt doen. Ben jij iemand die samen met je vrienden af en toe in het weekend wilt pokeren? Of ben je uit op het professionele gedeelte van poker?

Pokerset samenstellen

Wanneer het eerste geldt voor jou dan is het handig om het simpel te houden. Zorg ervoor dat jou pokerset minimaal 300 of 500 pokerfiches bevat, 2 decks (speelkaarten) en een dealer button. Dit is namelijk de basis die je nodig hebt bij pokeren. Je kunt er ook voor kiezen om een small blind button, big blind button en/of 4 poker dobbelstenen in jou pokerset bij te voegen.

Wanneer je meer met pokeren wilt doen is het belangrijk dat de kwaliteit goed is en je dus een iets duurdere pokerset zult aanschaffen. Vaak is de bescherming een stuk beter en de kwaliteit van de pokerfiches, de speelkaarten en de andere benodigdheden in je set een stuk beter. Neem dit dus goed mee in je beslissing.

Wanneer je deze keuze hebt gemaakt ga je kijken of je zelf een pokerset wilt samen stellen of dat je een pokerset koopt die al samengesteld is.

Bij het samenstellen van een poker set is het handig dat je de prijs en kwaliteit goed met elkaar vergelijkt. Je hebt namelijk enorm veel verschillende pokerchips in verschillende prijzen. Het hangt dus ook er van je zelf af wat jij uiteindelijk wilt doen qua pokeren.

Ben jij iemand die vaak pokert met vrienden en dit doet met kleine bedragen of voor je plezier? Dan raad ik je aan om het zo goedkoop mogelijk te houden. Het gaat dan namelijk niet om het professionele gedeelte van poker en hoeft het dus allemaal niet zo serieus en duur. Met de juiste benodigdheden kun je al een avondje vol plezier hebben. Dit is ook wat de meeste mensen willen.

Zorg er dus voor dat je van alle dingen de juiste aantallen hebt en dan kun je alles zo goedkoop mogelijk maken. Je hebt sommige pokerchips al voor minder dan één euro en je kunt hier alles mee doen. Je moet alleen blijven onthouden dat het kwaliteit allemaal iets minder is en het minder lang mee gaat.

Naast pokerchips kun je je pokerset aanvullen met de volgende benodigdheden:

  • Dealer button
  • Small Blind button
  • Big Blind button
  • 5 dobbelstenen
  • Extra deck speelkaarten
  • Pokermat

Ook verschillen deze benodigdheden weer van prijs en ben je dus helemaal vrij in het samenstellen van jouw ideale pokerset.

Samengesteld pokerset kopen

Naast dat je een poker set samen kunt stellen zijn er ook genoeg pokersets die je kunt kopen die al samengesteld zijn. Je hebt hier keuze uit verschillende prijsklassen pokersets. De goedkoopste heb je al voor rond de 35 euro en deze bevat ook alle benodigdheden. Hoe meer je opzoek naar kwaliteit bent, hoe duurder een poker set gaat worden.

Verder heb je ook nog verschillende luxe deals waar je gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan pokerset met een pokermat of zelfs een poker set met een pokertafel. Je ziet vaak dat je bij aankoop van een pokertafel korting krijgt op een poker set.

Hieronder zie je verschillende pokersets die al voor je samengesteld zijn.

Deze pokersets zijn al voor je samengesteld en zit ook nog is korting op. In deze pokersets zitten alle benodigdheden die je nodig hebt voor een avondje pokeren. De goedkoopste pokersets krijg je vanaf 35 euro, de duurste voor maar liefst 400 euro. Zorg er voor dat jouw pokerset alle benodigdheden bevat en dan kan jouw avond niet meer misgaan!

Gerelateerde artikelen

Houd je bedrijfsauto schoon

Disposables kopen, dat doe je eenvoudig online!

Wat zijn de beste anti muggen middelen voor op de Camping