Ik wil
Image default
Dienstverlening

Een betrouwbare specialist in kunststofbewerking

REMA Kunststoftechniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kunststofbewerking. Ze beschikken over een eigen machinepark om zowel kleine als grote series af te kunnen werken. Ze hebben al vele producten geproduceerd en zoeken altijd naar de meest optimale bewerkingsstrategie om altijd de beste kwaliteit te garanderen. Daarnaast investeren ze ook regelmatig in de meest moderne machines. Ze staan dan ook voor hoogwaardige kwaliteit en de beste service. Daarnaast zijn ze een betrouwbaar bedrijf, kunt u rekenen op vakmanschap en leveren ze altijd een totaalconcept op het gebied van kunststofbewerking. Wat wilt u nog meer?

De mogelijkheden van kunststof 3-assig en 5-assig CNC frezen

Wilt u kunststof CNC laten frezen? Ook dan kunt u bij REMA Kunststoftechniek terecht! Er zijn verschillende mogelijkheden voor het CNC frezen van kunststof. Zo is het mogelijk om dit 3-assig of 5-assig te laten doen. Welke methode voor frezen voor uw product het beste is, is afhankelijk van verschillende factoren. De professionals van dit bedrijf geven u hier graag advies over. Zo kan door middel van 3-assig frezen alleen een product van bovenaf bewerkt worden. Met 5-assig frezen kan de kunststof aan wel 5 kanten bewerkt worden. Daarnaast kan er een hoek gefreesd worden en laskanten aangebracht worden. Zowel het 3-assig als 5-assig CNC frezen van kunststof kent verschillende toepassingen. Zo kunnen er bijvoorbeeld sleufgaten worden gefreesd, maar kunnen ook gaten geboord worden en plaatwerk afgevlakt worden.

Neem contact op met deze specialisten voor meer informatie en advies

Wilt u uw kunststof ook CNC laten frezen door de specialisten van REMA Kunststoftechniek? Bekijk dan hun website voor meer informatie of neem contact met hen op. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Via deze weg kunt u uw wensen bespreken en vertellen ze u graag meer over de mogelijkheden van kunststofbewerking, waaronder het CNC frezen van kunststof. Ze helpen u graag verder!