Ik wil
Image default
Dienstverlening

De mooiste vloertegels en wandtegels vindt u bij deze specialist

Bent u op zoek naar nieuwe vloertegels of wandtegels om een ruimte of ruimtes in uw woning een nieuwe uitstraling te geven? Dan zit u goed bij KROON Vloeren in Steen. Tegels zijn hun passie, waardoor zij met veel zorg een uitgebreide collectie hebben verzameld. Deze passie hebben zij al jaren, waardoor ze ruime ervaring hebben met wand- en vloerbekleding. U merkt het vakmanschap direct wanneer u de ruime showroom in Meerkerk inloopt. Het ligt daar vol met prachtige stenen, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan stenen vloertegels voor in de woonkamer, of prachtige witte wandtegels om uw badkamer een moderne uitstraling te geven. U vindt hier alles op het gebied van vloer- en wandbekleding, van tegels tot vloerverwarming en onderhoud. U vindt hier dus gegarandeerd alles wat u zoekt.

De vloertegels van deze specialist

U vindt bij KROON Vloeren in Steen een grote collectie vloertegels, voor in iedere ruimte van uw huis. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, maar ook voor in het toilet of de badkamer. De tegels verschillen in patroon, grootte en kleur. Hierdoor is het mogelijk om te kiezen voor tegels met een landelijke, klassieke of moderne uitstraling. De tegels in uw ruimte hebben een grote invloed op de uitstraling. Grote tegels geven bijvoorbeeld meer rust omdat het de ruimte groter maakt. U kunt zelf kiezen wat u wilt, want deze specialist heeft een ruim assortiment aan tegels liggen in de showroom in Meerkerk.

Kies uit diverse wandtegels

Naast het ruime aanbod aan vloertegels vindt u bij KROON Vloeren in Steen ook diverse wandtegels. Deze zijn compleet anders dan een vloertegel, het is daarom ook niet mogelijk om een wandtegel als vloertegel te gebruiken. wandtegels hebben namelijk een andere maximale belasting. Andersom is dit wel mogelijk. Een vloertegel kan wel gebruikt worden als wandtegel. Hierdoor is het assortiment aan wandtegels nog groter. U kunt namelijk uit alle tegels uit het assortiment van deze specialist kiezen.

Bezoek de showroom

Kunt u ook nieuwe tegels gebruiken en bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Ga dan zeker eens langs in de showroom van deze specialist in Meerkerk. Hier doet u gegarandeerd inspiratie op om uw ruimte een nieuwe uitstraling te geven.