Ik wil
Image default
Bedrijven

Pas afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan onderstaande tips!

Ben je net afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe baan? Dan heb je misschien wat hulp nodig bij het vinden van deze nieuwe baan. Op de ene afdeling verdwijnen banen, terwijl een andere afdeling een enorme groei doormaakt. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren veel nieuwe banen gecreëerd. In sectoren met economische groei zal daardoor het aantal banen toenemen. Sommige beroepen zijn populairder dan andere. Heb je kans om een ​​baan te vinden? Dan kan deze lijst met veelvoorkomende beroepen van pas komen.

Werk op hoger onderwijsniveau

We weten allemaal dat de vraag naar zorgwerk altijd groot is. Daarom zijn er meestal veel vacatures op deze afdeling. Deze kunnen variëren van verpleegkundige tot tandartsassistente en doktersassistente. Vanuit een hoger beroepsniveau zijn er vaak vacatures voor tandartsen en psychologen. Daarnaast zijn er veel functies om uit te kiezen binnen het bedrijfsleven en de bedrijfseconomische sectoren, zoals taxateurs, intermediairs, recruiters en vastgoedmanagers. Hoewel veel banen bij de overheid geschikt zijn voor mensen met een middelbaar tot hoger opleidingsniveau, zijn er meestal veel vacatures in deze sector. Bij de overheid kun je denken aan werk als reclasseringsambtenaar, beleidsmaker, welzijnsmedewerker of zelfs milieu-inspecteur.

Secundair onderwijs Banen 

Een van de banen met de meeste werkgelegenheid in het secundair onderwijs is de schoonmaker. Dit is een  functie variërend van speciale schoonmakers tot glazenwassers, van verdelgers tot teamleiders schoonmaak. Heb jij de ambitie om schoonmaker te worden? En dit werk biedt  zeker een kans.

vrachtwagenchauffeur worden biedt ook veel kansen. Houd je van vrachtwagen rijden en zou je misschien wel eens vrachtwagenchauffeur willen worden? Over het algemeen zijn er veel banen beschikbaar in deze branche. Naast vrachtwagenchauffeur worden kun je in deze branche ook als trekker of trekker chauffeur aan de slag.

Veel banen in de bouw zijn geschikt voor mensen met een lagere kwalificatie. In de bouw is er veel vraag naar banen als hulpgrond-, weg- en waterbouwkundigen, boormachines, metselaars en zelfs stukadoors. Al met al zijn er altijd heel veel banen beschikbaar in deze branche.

https://eurotransportcollege.com/vrachtwagen-chauffeur-worden/