Origineel etalage materiaal

Om je winkel goed voor de dag te laten komen kun je deze voorzien van origineel etalage materiaal. Veel van deze dingen zijn gemaakt van karton. Dit omdat karton een stevig, recyclebaar en licht materiaal is. Je kunt het dus makkelijk opzetten, weer afbreken en weggooien. Precies wat je wilt voor een tijdelijke actie!

 

Soorten etalage materiaal

Er zijn verschillende soorten etalage materiaal verkrijgbaar. Ze worden ook wel POS-displays genoemd. Wat staat voor point of sales. Dit omdat de displays bij kunnen dragen aan een stijging in verkopen. Je kunt ze volledig aanpassen in de door jouw gewenste huisstijl met gepaste informatie en kleuren. Je ziet ze voornamelijk terug naast de kassa, wanneer je binnen komt bij een supermarkt of natuurlijk in winkel etalages om hopelijk aandacht te trekken van potentiële klanten.

Maar goed we zouden je meer vertellen over de verschillende soorten, namelijk:

  • Counter displays, deze hebben meestal de grootte van een A4’tje en staan als vanzelfsprekend op de toonbanken van een winkel.
  • Shelf displays, dit zijn de wat grotere displays die beschikken over plankjes. Een goede manier om producten op de presenteren in een winkel of op een beurs. Op deze manier krijgen ze net wat meer aandacht dan in een regulier schap.
  • Cubes, kartonnen blokken. Een leuke manier op een originele maar toch informatieve manier je klanten te bereiken.
https://endlessbranding.com/etalagemateriaal