Ik wil
Image default
Bedrijven

Leuke escape room in Enschede!

Ben jij op zoek naar een leuke escape room in Enschede waar jij een leuke middag kan hebben? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf heeft een uniek concept gemaakt, waardoor jij samen met je vrienden en/of familie een geweldige middag zal gaan hebben. Doordat een escape room is gemaakt om jezelf uit te dagen, weet jij zeker dat jouw skills hier getest zullen worden. Neem daarom ook zeker snel contact op met dit bedrijf in de omgeving van Enschede om gelijk jouwe eigen middagje plezier te gaan reserveren bij hen!

Boerderij

Als jij ervoor kiest om een leuke escape room te gaan doen bij dit bedrijf in de omgeving van Enschede, zal jij er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. Dit bedrijf heeft door hun omgeving een uniek spel ontworpen, waar jij zeker plezier van zal gaan hebben. Deze escape room in de omgeving van Enschede is namelijk op een melkboerderij. Zo hebben zij ook een leuk uurtje gemaakt, waar jij de vloek van de melkboerderij kan gaan oplossen. Lukt het jou om de boerderij te redden? Kom er snel achter en boek gelijk jouw eigen middag bij dit bedrijf!

Regels

Een escape room bij dit bedrijf in de omgeving van Enschede kun je gezellig gaan doen met jouw vrienden en/of je familie. Je kunt deze uitdaging aangaan met maximaal 7 mensen per groepje. Met meer mensen zullen de groepjes opgesplitst worden zodat je alsnog uit de kamer kunt gaan ontsnappen met zijn allen. De escape room in de omgeving van Enschede duurt precies 60 minuten. Lukt het jou om binnen die tijd te ontsnappen en de vloek te breken van het Hof? Neem dan nu zeker snel contact op met deze escape room in de omgeving van Enschede!