Ik wil
Image default
Bedrijven

In pakketten kopen

In bundels spullen aanschaffen is vaak goedkoper en makkelijker. Het is zo mogelijk om meer te kopen van iets en doordat er meer gekocht wordt de prijs omlaag gaat. Dit gebeurt op allerlei niveaus. In de supermarkt kan men kiezen voor voordeel verpakkingen, deze verpakkingen zijn groter en hebben meer inhoud. De prijs is daarentegen lager dan als deze berekend wordt met een kleine verpakking. Zo slagen supermarkten erin om meer te verkopen. Dit gebeurt tevens bij de groothandel. Ook handelaren maken hier gebruik van, de prijs wordt gedrukt door de hoeveelheid. Toch maken zij zo toch genoeg omzet en kunnen zij verder groeien.

Maar bundels kunnen aangeboden als niet fysieke diensten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tv of telefonie abonnement. U krijgt een aantal minuten en een aantal MB’s waarvan u gebruik kan maken. Hoe meer MB’s hoe goedkoper het wordt. De prijst stijgt maar niet geleidelijk. Maar meer diensten werken op deze manier. Ook zakelijke diensten worden in bundels aangeboden. Zo biedt het bedrijf CBBS een salarispakket aan, dit pakket regelt alles omtrent de salarissen van een bedrijf. Zo krijgt men alles op tijd en wel binnen bij de werknemers. Het bedrijf kan zich zo volledig focussen op de hoofdwerkzaamheden en wordt dan niet afgeleid door bijzaken. Ook weet CBBS meer van het salaris en gebruiken zij hun kennis om u verder te helpen.

Zij regelen dit allemaal online, zo is het overzichtelijk en weet men precies waar zij alles kunnen vinden. Ook biedt het mogelijkheid om het programma aan te vullen met relevante informatie over de persoon zelf. De online salarisadministratie kan daardoor de oplossing van uw bedrijf worden en zal dan ook veel tijd schelen. Wat resulteert in meer tijd voor het bedrijf. Wilt u meer informatie omtrent de services en diensten van CBBS, bezoek dan hun website, cbbs.nl.

Voor meer informatie : http://www.cbbs.nl/