Ik wil
Image default
Bedrijven

Houd je bedrijfsauto schoon

 

Veel van ons Nederlanders krijgen een auto van het bedrijf, ook wel een bedrijfswagen genoemd. Deze moet vaak aan het einde van de werkperiode teruggekeerd worden naar de werkgever. Dit hangt af van het contract van de werknemer. De personen in deze bedrijfswagen zijn vaak lang onderweg naar het werk, dit is dan ook de reden dat ze de auto krijgen. Hierdoor is de auto vaak een puinhoop, en hangt er overal rondslingerend afval. Kortom, de bedrijfsauto moet zowel van de binnenkant als de buitenkant schoon zijn.

 

We beginnen met de buitenkant. Wanneer het bedrijfslogo op de buitenkant van de auto staat, is het heel belangrijk dat de buitenkant schoon is. Dit komt doordat het logo voor een stuk reclame zorgt. Wanneer het de auto er niet schoon uit ziet, kan dit geassocieerd worden met het bedrijf. Hier zit de werkgever natuurlijk niet op te wachten. Het is daarom belangrijk dat je de bedrijfswagen eens in de zoveel tijd wast, of naar de wasserij brengt.

 

De binnenkant is minstens zo belangrijk als de buitenkant. Je wilt het liefst natuurlijk niet in een auto zitten, waar het afval de gehele vloerbedekking bedekt. Om dit te voorkomen is het belangrijk om ter alle tijden wat afval weg te gooien. Hierdoor hoef je niet eens in de tijd een grote schoonmaak te doen en kan je altijd in een schone auto zitten.

 

Niet alleen het afval moet onderhouden worden in de auto. Ook het interieur moet netjes blijven. Wanneer je leren stoelen hebt kunnen deze na verloop van tijd verkleuren. Om dit tegen te gaan kan je het leer verver. Hierdoor blijven de stoelen langdurig mooi en zal de kwaliteit ook goed blijven. Je kan er ook voor kiezen om suede verf te gebruiken, dit gebruik je wanneer de stoelen van het materiaal suede zijn.   

Voor meer informatie : https://www.leerverfshop.nl